Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

ИСПОВЕСТ певачице Гоцe ТРЖАН о 15 година МЛАЂЕМ супругу: "Зато ми је лако да старим..." (ФОТО)

Славна певачица објавила је фотографију испод које је отворила душу о свом емотивном партнеру

1658678977_goca_trzan_24032016_002.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Певачица Гоца Тржан већ годинама је у идиличном браку са колегом и музичарем Радомиром Новаковићем, који је чак 15 година млађи од ње. Међутим, иако је разлика у годинама била у фокусу медија дуго година, Гоца и Раша показали су да искрена љубав не зна за године и да такве везе могу да опстану упркос свему.

Прочитајте још: О њиховом венчању се причало годинама, а чак ни после више од 3 деценије успомене нису избледеле

Осим тога, годинама уназад покушавали су и да се остваре у улози родитеља, али иако то нису успели, остали су првржени и верни једно другом. 

Јуче је осванула и фотографија овог љубавног пара, која је наишла на салву позитивних коментара од колега, посебно због емотивне исповести која је следила уз фотографију.

Прочитајте још: О њиховом венчању се причало годинама, а чак ни после више од 3 деценије успомене нису избледеле

- Јесте ли приметили колико вам је у друштву неких људи пријатно, све се чини да иде лакше, атмосфера увек позитивна, чешће се смејете, увек сте одморни, радујете се дану који ћете провести у њиховој близини, уживате у боји њиховог гласа... а нисте у њих заљубљени или са њима у вези? Е па верујте ми да поред једне такве особе желите и да старите и да се будите и да вам бас он пољуби усне пред спавање. Ја сам удата за свог најбољег пријатеља и за човека коме се радујем. Зато ми је лако да старим. Јер знам да је радост оно што ме чека сваки дан - написала је Гоца Тржан испод фотографије на којој показује сву љубав и подршку коју има у сурпугу Радомиру Новаковићу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas