· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Исповест Весне Змијанац: "Од бакшиша сам могла да купим три стана"

Весна Змијанац отворено је проговорила о највећем хонорару

1629647708_vesna-zmijanac.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Певачица Весна Змијанац која је харала естрадом још у време старе Југославије открила је да је највећи хонорар зарадила 1990. на наступу у Софији, па се због тога увек радо враћа у бугарску престоницу, а за новац који је тада узела могла је да купи три зграде у Кнез Михаиловој улици у Београду.

Прочитајте још: Здравко Чолић први пут јавно проговорио о ћеркама: "Уна је популарнија сада од мене"

Весна каже да се у Софији увек осећа као код куће, а на улици је препознају на сваком кораку, па радо застане да се фотографише са пролазницима јер сваког воли да испоштује. Змијанчева се после великог спектакла 1990. у Софију често враћала, а велики концерт одржала је и 2016. пред бугарском публиком.

"У Бугарској се осећам као код куће"

- Увек се радујем кад треба да певам у Софији или било где у Бугарској јер се тамо осећам као да сам код куће. Нема разлике кад шетам, прилазе људи да се сликају, исто као и овде, и тамо увек радо одем. У најлепшем сећању ми је остао концерт који сам одржала 1990, због тога што је атмосфера, сама по себи, била прелепа. Не волим да причам о новцу, ретко говорим на ту тему, али сам зарадила брдо пара тада. Кад бих вам приближила отприлике да видите колики је то новац био, упоредићу с тим да сам могла по повратку да купим три зграде у Кнез Михаиловој улици и да не трепнем. Толико сам добро прошла тада. Много сам на почетку каријере певала тужне песме, а тек касније оне лепе и ведрије. Тако то иде, али сам с публиком увек била искрена и то је важно - каже Весна.

Још не верујем да је Шабан мртав

Змијанчева каже да се ни данас не мири са чињеницом да је Шабан Шаулић, њен пријатељи и колега, преминуо, па се радо присећа тренутака које су провели заједно.

- Када ми је мајка умирала, била је болесна, али смо се некако надали свему и свачему, да ће јој стање бити овако или онако. Међутим, смрт Шабана је био један такав ударац за мене да просто не могу да га упоредим ни са чим. Шабана знам од своје 16. године. Први моји кораци на естради, стихови... Стрпљење када ми је показивао како се пева, никада нећу да заборавим. Није му било тешко ни 50 пута да ми показује! Знао је да ја имам капацитета, а знала сам десетак песама када ме је он повео са собом да му будем гост. Знао је да каже да имам његову емоцију, ма говорио је све за моје добро. Зато не могу да схватим да га више нема. Много ми је значио и тешко је и данас - прича певачица.

После спектакла који је одржала на стадиону "Левски" у Бугарској Весна је допутовала у Београд, а сутрадан је таксисти који ју је довезао од куће до Теразија дала бакшиш у висини од 4.000 марака.

Прочитајте још: Ово нисте знали о Милени Дравић: Пришао јој је мушкарац који јој је опљачкао стан, а њена реакција оставила га је без текста

- Весну сам возио после концерта у Бугарској и до данас памтим бакшиш који ми је дала. То је било у висини зараде на годишњем нивоу, после тога нисам морао ни да радим, већ само да то све трошкарим. Био сам љубазан према њој, а она је рекла да је зарадила добар хонорар у Софији, па ме је частила јер сам љубазан. Било ми је глупи да питам колико је новца узела, она је дама, пре свега. Била ми је свакако велика част што ме је частила таква једна жена - рекао је таксиста који је желео да остане анониман.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.