· · Коментари: 0

Ива Штрљић оштро одговорила свима који је НАПАДАЈУ јер нема децу: "Ваша реч може да убоде неког у онај најмекши део срца"

Глумица сматра је због ожиљака из прошлости опрезна када је љубав у питању

1667987314_Foto-Printscreen-Instagram-ivastrljicofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - ивастрљицоффициал

Глумица Ива Штрљић је гостовала у јутарњем програму на ТВ "Прва". Она је том приликом причала о томе због чега и даље није родила децу, јер је она, како каже, у годинама када се то од ње очекује. 

"Долазимо до закључка да је дете нешто што некога спутава, а ја не бих могла са тим да се сложим зато што је дете, када желите да га имате, оно што вам доноси радост и срећу у живот. Пошто сам ја неко ко има одређени број година у којима друштво од мене очекује да сам већ родила дете, или више деце, ја сад имам једну одговорност прво да објасним. Неко ће можда за мене рећи да ја припадам тој групи, а не припадам. Знате зашто, некад се у животу догоди да у одређеним годинама живећи тај свој живот, борећи се за себе, радећи, трудећи се, деси се да вам се дете не догоди. Зашто вам се није догодило - постоје разни, најразличитији разлози. Разне околности, некада неко не може да има дете и то је онда јако потресно, зато сам противник тога када неког питају несмотрено зашто нема дете, не мислим да је то пристојно из тих разлога, јер нека ваша реч може да убоде неког у онај најмекши и најнежнији део срца. Зато треба бити опрезан с речима. С друге стране, може да вам се догоди и да можда желите дете, а да нисте упознали одређену особу у правом тренутку, односно да се ваш тренутак и тренутак те друге особе нису поклопили, па вам се није догодило. Ви можете и да тај сегмент живота ставите по страни и да га одлажете кроз борбу за радом, жељу да нешто направите на професионалном плану, и да због тог одлагања не дође до тога", искрена је била Ива у поменутој емисији.

Прочитајте још: Мирка Васиљевић испричала како је изгледао њен ЧЕТВРТИ порођај: "Била сам сама са њима када ми је пукао водењак"

Обично се коментари о томе да јој је време да има децу појављују и на Инстаграму, што глумицу не погађа јер сматра да није ништа лоше урадила због тога.

"Мени се често дешава да када објавим неку обичну слику на Инстаграму, неко испод напише: 'Шта се сликаш у тој хаљини, боље да родиш дете.' Не знам какве везе има та хаљина са дететом и не значи да не желим да га родим, и не значи да га једног дана нећу имати, али може да се догоди да га нећу имати, па опет не значи да сам нешто лоше урадила зато што ми се то тако у животу догодило. Ја ћу волети нечију децу, битно је умети волети у животу", истакла је глумица.

Она сматра да је можда развод њених родитеља утицао на то да је опрезна када је љубав у питању, јер га је јако тешко поднела.

"Моји родитељи су се развели и мени је тај развод доста тешко пао. И вероватно је тај њихов развод унутар мене оставио одређени ожиљак који је од мене направио особу која је јако опрезна када говоримо о ступању у везу, одлуци о уласку у брак. Али, ја не мислим да ја нешто ружно радим зато што сам опрезна", закључила је глумица.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.