Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Изгубила сам га 2008. године, није стигао да ме види како водим квиз": Кристина Раденковић проговорила о ТЕШКОМ периоду живота

Кристина Раденковић је губитак једног члана породице јако тешко поднела

1700656259_Foto-Ataimages.rs-Kristina-Radenkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Кристина Раденковић је једна од наших најпознатијих водитељки, а својим шармом и ведрином је једно о највољенијих лица са телевизијских екрана. Каже да воли да води квиз "Слагалицу"јер је подсећа на њеног оца који  преминуо 2008. године.

- Увек се сетим тате који је гледао из дана у дан. Нажалост, изгубила сам га 2008. године, тако да није стигао да ме види како је водим. То ме највише боли. Жао ми је што нисам била у прилици да му кажем: "Тата, немој се нервирати кад такмичар нешто не зна, тамо у студију је све другачије, осећај да те снимају доноси огроман притисак - истакла је Кристина за "Сторy" и додала:

- Верујте, ничији живот није потпуно „скоцкан“. Можда делујем мирно и стабилно, али сви имамо осцилације на дневном нивоу. Немогуће је радити овај посао, а не осећати одређени стрес - рекла је она, па открила да најбоље функционише када рад под притиском:

- Моје најближе колеге кажу да не умем да живим без стреса и да чим настане мирно време на послу, почнем да се досађујем. Они, чак, тврде да сам зависна од адреналина и стреса, али ја бих пре рекла да сам зависна од решавања проблема.

 

Кристина је зимус доживела незгоду на скијању и озбиљно је повредила руку. То је није спречило да неколико дана после тога води "Песму за Евровизију".

- Имала сам озбиљне повреде руку, али то нисам схватила трагично. Рекох да стрес врло добро подносим, а имам и висок праг толеранције на бол. Свима је било страшно, а ја сам "Песму за Евровизију" радила са шипком у руци. Првих пет дана после операције сам лежала и све време се себи чудила како издржавам толико мировање. Драгана Косјерина ми је тада много помогла. Долазила је код мене, да ми не би дала да радим, што би могло да доведе до померања те шипке у руци - рекла је Кристина, пише "Блиц".

Раденковићева ускоро пуни 43 године, а како каже, осећа се боље него икада.

- Уопште се не осећам у складу са том бројком. Некада станем и помислим „Боже, ја сам сада она велика жена“, а кад ми се неко обрати са „госпођо“, мало се штрецнем. Док сам била мала људе у тим годинама сам сматрала старијим, а још увек имам енергије као у најлепшим тридесетим - нашалила се водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas