Oglas
· · Komentari: 0

"Izgubila sam ga 2008. godine, nije stigao da me vidi kako vodim kviz": Kristina Radenković progovorila o TEŠKOM periodu života

Kristina Radenković je gubitak jednog člana porodice jako teško podnela

1700656259_Foto-Ataimages.rs-Kristina-Radenkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Kristina Radenković je jedna od naših najpoznatijih voditeljki, a svojim šarmom i vedrinom je jedno o najvoljenijih lica sa televizijskih ekrana. Kaže da voli da vodi kviz "Slagalicu"jer je podseća na njenog oca koji  preminuo 2008. godine.

- Uvek se setim tate koji je gledao iz dana u dan. Nažalost, izgubila sam ga 2008. godine, tako da nije stigao da me vidi kako je vodim. To me najviše boli. Žao mi je što nisam bila u prilici da mu kažem: "Tata, nemoj se nervirati kad takmičar nešto ne zna, tamo u studiju je sve drugačije, osećaj da te snimaju donosi ogroman pritisak - istakla je Kristina za "Story" i dodala:

- Verujte, ničiji život nije potpuno „skockan“. Možda delujem mirno i stabilno, ali svi imamo oscilacije na dnevnom nivou. Nemoguće je raditi ovaj posao, a ne osećati određeni stres - rekla je ona, pa otkrila da najbolje funkcioniše kada rad pod pritiskom:

- Moje najbliže kolege kažu da ne umem da živim bez stresa i da čim nastane mirno vreme na poslu, počnem da se dosađujem. Oni, čak, tvrde da sam zavisna od adrenalina i stresa, ali ja bih pre rekla da sam zavisna od rešavanja problema.

 

Kristina je zimus doživela nezgodu na skijanju i ozbiljno je povredila ruku. To je nije sprečilo da nekoliko dana posle toga vodi "Pesmu za Evroviziju".

- Imala sam ozbiljne povrede ruku, ali to nisam shvatila tragično. Rekoh da stres vrlo dobro podnosim, a imam i visok prag tolerancije na bol. Svima je bilo strašno, a ja sam "Pesmu za Evroviziju" radila sa šipkom u ruci. Prvih pet dana posle operacije sam ležala i sve vreme se sebi čudila kako izdržavam toliko mirovanje. Dragana Kosjerina mi je tada mnogo pomogla. Dolazila je kod mene, da mi ne bi dala da radim, što bi moglo da dovede do pomeranja te šipke u ruci - rekla je Kristina, piše "Blic".

Radenkovićeva uskoro puni 43 godine, a kako kaže, oseća se bolje nego ikada.

- Uopšte se ne osećam u skladu sa tom brojkom. Nekada stanem i pomislim „Bože, ja sam sada ona velika žena“, a kad mi se neko obrati sa „gospođo“, malo se štrecnem. Dok sam bila mala ljude u tim godinama sam smatrala starijim, a još uvek imam energije kao u najlepšim tridesetim - našalila se voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas