Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изјава Анђелиног адвоката после првог рочишта: Погледајте шта је имао да каже (ВИДЕО)

Глумац Бранислав Лечић тужио је своју млађу колегиницу, Анђелу Јовановић, након што је она одбила да глуми са њим у једној сцени у оквиру серије "Радио Милева"

1709720910_Foto-D.-Milovanovic-Novosti.jpg
Фото: Д. Миловановић
Oglas

Док је глумица тврдила да је разлог за то што не жели буде са Лечићем у истом кадру "непријатно искуство из прошлости", као и приципијелан став, због оптужби које су њене колегинице раније упутиле на Лечићев рачун, глумац је рекао да је тужио Анђелу због увреде части и ускраћивања права на рад.

За данашњи дан било је заказано је прво рочиште у Првом основном суду у Београду и глумица се појавила са својим адвокатом. Ипак, рочиште је одложено за септембар, када ће се пред суд изаћи и Бранислав Лечић.

- Хвала вам што сте дошли. Хтео вих да знам зашто вам није било омогућено да уђете у зграду суда - питао је адвокат присутне новинаре, који су му појаснили да је била реч о одлуци председнице суда, иако су сви имали акредитације.

- Данас је одржано припремно рочиште. На следећем рочишту биће саслушан господин Бранислав Лечић, тужилац и даће изјаву. Као што се дешава на сваком припремном рочишту, свака страна предлаже своје сведоке. То је учинила и тужилачка страна и наша страна. Нажалост, суђење је одложено тек за 30. септембар.

- Што се тиче изјаве Анђеле Јовановић, она је већ дала изјаву и зато смо одлучили да она не даје изјаву пред новинарима. Морам да кажем да је легитимно право сваког уметника да одлучи да ли ће учествовати у неком пројекту или не.

 

На питање зашто је заправо Лечић тужио Анђелу, адвокат је одговорио на следећи начин:

- То је занимљиво. Сад у јавности провејава да ми се овде води поступак против Анђеле због ускраћивања права на рад. Мислим да ћете се сви сложити да нико не може да ускрати Анђели, нити било ком уметнику, право да не учествује у одређеном пројекту ако то не жели. Она је ту изјаву дала за медије. Следећу, опширнију, даће пред судом. Овде се ради о повреди части и угледа, и о наводној изјави коју је дала Анђела Јовановић, а ту наводну изјаву ћемо овде чути на једном од следећих рочишта. Нажалост, ти ће ићи веома споро.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas