Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИЗВИЊАВАМ СЕ ЗБОГ КОНФУЗИЈЕ": Кејт Мидлтон се огласила након тврдњи да је њену фотографију са децом направила вештачка интелигенција (ФОТО)

Заједничка фоотграфија Кејт Мидлтон и њене деце изазвала је општу конфузију

1710155620_Foto-Printscreen-Instagramprinceandprincessofwales.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - принцеандпринцессофwалес
Oglas

Принцеза од Велса се извинила се јавности због конфузије коју је изазвала породична фотографија на којој поводом Дана мајки позира са своје троје деце, принчевима Џорџом и Луијем и принцезом Шарлот.

Кејт Мидлтон признала је да "повремено експериментише са уређивањем фотографија", па отуд и невеште грешке које су навеле део јавности да верује да је слика дело вештачке интелигенције или монтажа.

 

- Као и многи фотографи аматери, повремено експериментишем са едитовањем фотографија. Желела сам да изразим своје извињење због конфузије коју је изазвала породична фотографија коју смо јуче поделили. Надам се да су сви који славе имали срећан Дан мајки - написала је принцеза на друштвеним мрежама.

 

Кејт Мидлтон се вероватно огласила услед све већег притиска јавности и бројних теорија завере, које су из дана у дан све гласније, а чија је суштина иста - сви сумњају да се принцези нешто озбиљно десило.

Пажљиви посматрачи приметили су низ нелогичности на слици, пре свега Кејт не носи венчани прстен, од ког се никада не одваја, једна рука јој је потпуно мутна, и коса јој изгледа "замућено", а рајсфершлус на њеној јакни је погрешно постављен. Такође, недостаје делић на рукаву џемпера принцезе Шарлот, а корисници друштвених мрежа тврде да постоји проблем и са углом у ком јој стоји сукња, те са потпетицом десне чизме. Посматрачи истичу и да један од Луијевих прстију изгледа краће од осталих, те да укршта прсте у чудној пози, а сумњиве су им и његове панталоне.

Подсетимо, из палате су још крајем децембра саопштили да се принцеза на неодређено време повлачи са званичних дужности услед операције абдомена и опоравка, наводећи да ће се најраније појавити у јавности на пролеће, тачније око Ускрса.

Ипак, прве папарацо фотографије Кејт после операције навеле су Британце да посумњају да то није она, тачније да је ангажован "неко ко личи на њу". Нова, евидентно монтирала фотографија допринела је општој паници.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas