Oglas
· · Komentari: 0

"IZVINJAVAM SE ZBOG KONFUZIJE": Kejt Midlton se oglasila nakon tvrdnji da je njenu fotografiju sa decom napravila veštačka inteligencija (FOTO)

Zajednička footgrafija Kejt Midlton i njene dece izazvala je opštu konfuziju

1710155620_Foto-Printscreen-Instagramprinceandprincessofwales.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - princeandprincessofwales
Oglas

Princeza od Velsa se izvinila se javnosti zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija na kojoj povodom Dana majki pozira sa svoje troje dece, prinčevima Džordžom i Luijem i princezom Šarlot.

Kejt Midlton priznala je da "povremeno eksperimentiše sa uređivanjem fotografija", pa otud i nevešte greške koje su navele deo javnosti da veruje da je slika delo veštačke inteligencije ili montaža.

 

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa editovanjem fotografija. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki - napisala je princeza na društvenim mrežama.

 

Kejt Midlton se verovatno oglasila usled sve većeg pritiska javnosti i brojnih teorija zavere, koje su iz dana u dan sve glasnije, a čija je suština ista - svi sumnjaju da se princezi nešto ozbiljno desilo.

Pažljivi posmatrači primetili su niz nelogičnosti na slici, pre svega Kejt ne nosi venčani prsten, od kog se nikada ne odvaja, jedna ruka joj je potpuno mutna, i kosa joj izgleda "zamućeno", a rajsferšlus na njenoj jakni je pogrešno postavljen. Takođe, nedostaje delić na rukavu džempera princeze Šarlot, a korisnici društvenih mreža tvrde da postoji problem i sa uglom u kom joj stoji suknja, te sa potpeticom desne čizme. Posmatrači ističu i da jedan od Luijevih prstiju izgleda kraće od ostalih, te da ukršta prste u čudnoj pozi, a sumnjive su im i njegove pantalone.

Podsetimo, iz palate su još krajem decembra saopštili da se princeza na neodređeno vreme povlači sa zvaničnih dužnosti usled operacije abdomena i oporavka, navodeći da će se najranije pojaviti u javnosti na proleće, tačnije oko Uskrsa.

Ipak, prve paparaco fotografije Kejt posle operacije navele su Britance da posumnjaju da to nije ona, tačnije da je angažovan "neko ko liči na nju". Nova, evidentno montirala fotografija doprinela je opštoj panici.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas