Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

"Ја сам емотивна спонзоруша" ... Сања Маринковић открила до сада непознате детаље из свог живота

Водитељка у емисији отворила душу и испричала непознате детаље из свог живота

1608045006_sanja-marinkovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Позната водитељка Сања Маринковић гостујући у емисији „Преживели“ код свог пријатеља и колеге Милана Калинића, искрено и отворено говорила је о разводу и о тешким емотивним тренуцима које је пролазила последњих месеци и година. 

Прочитајте још: "Повредили су ме и издали" ... Милица Тодоровић проговорила о највећим разочарањима

- Ја сам се удала из велике љубави, а не на основу звања, знања и биланса. Ја сам емотивна спонзоруша. Увек се водим емоцијама. С временом је мом супругу почело да смета што сам јавна личност, иако он безгранично поштује то чиме се ја бавим.

- Такође, путеви су почели да нам се разилазе, а уверења о заједничком животу почела су да нам се разликују. Емоције су се угасиле и одлучили смо да се разиђемо. Пре неколико месеци смо престали да живимо заједно, а пре две – три године смо се емотивно растали. Чак две године смо се трудили да одржимо брак због нашег сина Страхиње. Борила сам се и није било лако – рекла је Сања и додала:

-  Нисмо хтели да се растанемо званично док Страхиња не буде срећан. Он ништа није примећивао, врло мудро смо то радили. Путовали смо често, трудили се да све функционише како треба, али схватили смо временом да то не води никуда. Претходно смо одлазили код терапеута да посложимо ствари заједно и да буде што безболније, иако је било јако тешко - каже Сања и открива, да је од терапеута тражила савет, како да сину саопште да му се родитељи разводе:

- Био ми је потребан савет како да то саопштим детету на безболан начин. Ти разговори су нам много помогли и пратили смо сваки савет који смо добијали. То је процес који дуже траје, да не саопштимо одмах, већ да постепено посложим ствари. Хтела сам да тек онда када видим да смо обоје психички стабилни - раскинемо ту заједницу. Позната водитељка, присетила се и момента како су се она и њен бивши супруг упознали:

- Свог мужа сам упознала у студију када сам ушла у монтажу да погледам неке секвенце из емисије ,“Све за љубав“. Тада сам га угледала и помислила: Па где се овај скривао све ове године? То је била љубав на први поглед.  Не сећам се ко је први направио корак, само знам да смо се кроз посао зближили. То су биле јаке симпатије, проводили смо време у дугим телефонским разговорима и виђали смо се и ван посла. Ја сам се тада забављала са другим дечком, чак сам и живела са њим и требало је да се удам за њега. То је био тренутак да схватим да то није „моја шоља чаја“. Чекала сам моменат да изађем из те дугогодишње везе. У то време се и Александар разводио од своје жене. Вероватно је то тако требало да се деси – казала је Сања у емисији „Преживели“. 

Прочитајте још: Погледајте новогодишњу бајку Драгане Мирковић (ФОТО)

– Након годину дана забављања одлучили смо да живимо заједно, а ја сам потом остала у другом стању и родио се Страхиња - рекла је Сања и додала да је Александар јако добар отац и да га дете виђа кад год пожели.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas