· · Коментари: 3
БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ

"Ја сам са 30 остварила што није ни ОНА!" Јована Јеремић наставља са ПРОВОКАЦИЈАМА на рачун колегинице Јоване Јоксимовић!

Јована Јеремић наставља са провокацијама на рачун колегинице Јоване Јоксимовић

1635497514_jovana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Хyпе

Јована Јеремић, краљица шера, тврди како јој је досадно јер конкуренцију тренутно нема и да је Јована Јоксимовић, за коју је некада имала само речи хвале, далеко иза ње.

Прочитајте још: Јована Јеремић ПОТКАЧИЛА и Јовану Јоксимовић:" Више ми није конкуренција, питајте је шта је ЗАВРШИЛА ОД ШКОЛЕ!" Али...имају ЈЕДНУ СЛИЧНОСТ

- Ја нисам ништа ружно за Јовану рекла. Ја сам завршила Правни факултет са просеком 9,6, само питајте њу шта је она заврсила. Није ми конкуренција зато што не води програм на националној фреквенцији, а трећа ствар је комуникација са људима. Ја сам јако пријатна према људима са којима радим, а за Јовану морате да питате особље Пинк телевизије како се понашала према својим колегама. Јована је доста старија од мене, мозе да ми буде, не баш мајка, али старија сестра свакако. Са тридесет година сам остварила оно што нико у мојим годинама није постигао, па ни она - каже Јована и додаје по чему се разликује од Јоксимовићке:

"Немам коплекс, јер сам најбоља у свему"

- За разлику од Јоване, ја сам добра према људима око себе, чистацици и директору се обраћам пођеднако са истим поштовањем. Немам тај комплекс зато што сам до сада била најбоља у свему што сам дотакла руком. Омаловажавање других људи, наређивање и остало, то раде људи који се нису остварили, који су нешколовани, необразовани и који вуку комплексе из своје младости, људи који нису задовољни својим животом, за паметног сам довољно одговорила."

Краљица шера

Јеремићку нису без разлога прозвали краљицом шера, јер њено "Викенд јутро" је најгледанији јутарњи програм.

- Ја немам одавно конкуренцију, волела бих да се појави неко јер имам тај такмиарски дух. Сад већ постаје ужасно досадно јер немам конкуренцију. Ја сам знала да ће то тако да буде и, нажалост, још дуго нећу имати конкуренцију, како каже хороскоп. Треба само да моле бога да ми досади телевизија, па да се ја повучем у неким годинама. Наредну деценију ће морати да се помире са тим да сам ја главна. Звезде ми указују, а ја их само слушам - каже Јована, којој не сметају негативни коментари на рачун њених стајлинга:

- Не сметају ми коментари, ја то радим намерно. Никад ја нећу бити обична, ја могу да додем и гола у студио, од мене све можете да очекујете. Други то не могу, морају да буду закопчани од главе до пете јер имају рупе у глави, понашању, образовању - закључила је Јеремићева за Свет, преносе медији.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.