Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја волим вашег оца и он воли мене": Сузана Манчић открила како је запросила грчког бизнисмена, али и шта је рекла ЊЕГОВИМ ЋЕРКАМА

Сузана МАнчић већ две деценије ужива у љубави са грчким бизнисменом

1666193611_suzanam.jpg
Фото: YоуТубе/принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Иако је у вези са грчким бизнисменом Симеоном Оцомокосом провела скоро две деценије, водитељка Сузана Манчић за њега се удала тек 2018. године.

Сузана је, како је сама признала, запросила Симеона, а романтична церемонија одржана је у Грчкој.

- Када дођете у одређене године, а ја их имам округло шездесет, почнете мало другачије да размишљате, желите да стабилизујете свој живот, и емотивни и пословни. Седели смо на ручку, Симеон, ја и његове ћерке. Одржала сам пригодан говор и саопштила му да мислим да је време да се узмемо. Потом сам се обратила девојкама, објаснила им да разумем њихову позицију, да ми је јасно да брину за оно што је њихов отац стекао, али да ћемо нас двоје потписати предбрачни уговор и да нема места за страх ‒ описала је Сузана како је изгледала просидба.

Прочитајте још: Велика исповест чувеног Чендлера из "Пријатеља" о зависности: "Лекари су мојој породици рекли да имам два процента шансе да живим"

С обзиром на то да Симеон из првог брака има две ћерке, Сузана је желела да са њима одмах на почетку рашчисти неке ствари. Наиме, водитељка је Симеоновим наследницама објаснила да има своју имовину у Србији, да оно што је створила остаје њено, а оно што је стекао њихов отац следује њима.

Прочитајте још: Меган Маркл открила како се породица носи са губитком краљице Елизабете: "Заиста сам захвална што сам могла да будем са мужем"

- Ја волим вашег оца и он воли мене, желим да се удам за њега и желим да се ви радујете томе, да се сви радујемо, јер вам ни на који начин нећу бити препрека – рекла им је будућа маћеха и тим поступком одушевила наследнице свог изабраника.

- То је, пре или касније, морало да се каже, па сам, ето, то и учинила ‒ испричала је омиљена водитељка у једном интервјуу, преноси Пинк, додајући да је први брак њеног супруга окончан много пре него што су се њих двоје упознали. 

- Сима је увек пазио моје ћерке, као и ја његове. Заједно смо славили и матуре, и дипломе, и мастере, специјализације, венчања, крштења, рођења унука, јер је мој Симеон у међувремену постао деда. Све смо то прошли заједно. Истина, међу нама постоји извесна језичка баријера, али са његовом децом комуницирам и погледом, и рукама, и на оно мало грчког колико сам научила, и могу вам рећи да се лепо разумемо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas