Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Једва преживела зарад лепоте, плаћам цех": Певачица се присетила операције која ју је умало коштала живота

Певачица Инди Арадиновић, која је изгубила позамашан број килограма након операције желуца, открила како се сада осећа

1694255787_fab745dce28fbadd13ae5bab0340778de506e626.jpg
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ АмиГ Схоw
Oglas

Пре неколико година певачица Инди Арадиновић је ишла на операцију желуца током које су настале бројне компликације. Инди је дуго била у опасности, након чега је кренуо дуг и тежак опоравак. Сада изгледа боље него икада, а о "рецепту за линију" данас каже:

"Рецепт моје добре линије је да сам се оперисала пре три године, једва преживела зарад лепоте и доброг изгледа, али и здравља. Плаћам цех, има ту доста ствари. Волим здраво да се храним када имам прилику, а када немам, одем на брзу храну и ждерем", рекла је Инди, а потом открила и каква је ситуација када је љубавни живот у питању.

"Срећно сам слободна. Увек сам заљубљена, али у себе. Некада будем и несрећно заљубљена у себе па кажем: "Дигни се, шта ти је". Нисам идеална, нисам савршена, али да волим себе, волим, јер ко не воли себе не може да воли ни друге. После свега што сам прошла у животу, не знам ко може да ме фасцинира", рекла је певачица која се након само 4 месеца брака развела од бизнисмена из Данске.

"Мени је брак једно велико разочарање, мој први брак. То не значи да је неуспешно заувек, али тренутно нисам у фазону да верујем да постоји".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas