Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Гавриловић по први пут о веридби: "Нисам очекивала да ће ме тада верити"

Јелену Гавриловић недавно је запросио дугогодишњи партнер Даријо Јевтић

1698042808_zimska_bajka_15122022_0033.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица је рекла чувено "да", а онда лепе вести поделила и са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она је синоћ уживала на концерту Џибонија када је рекла нешто више о веридби:

- Обожавам Џибонија. Мислим да ће овај концерт бити спектакуларан, као и претходни. Гореле су друштвене мреже. "Ти ниси више моја бол" ми је омиљена, али све његове песме су фантазија. Лепо је кад имаш прилику да се изместиш из свог живота, ово су ретки тренуци, када кажем да сам дошла као публика. За то живимо. Мислила сам да моја веридба неће ништа променити, па сам се жалила на друштвеним мрежама као да видим шта је другачије. Заправо то је један леп осећај припадности који свака жена заслужује да доживи - рекла је она за Блиц, па додала:

- Веридба је изгледала баш онако како треба и била је у право време. Нисам очекивала да ће ме тада верити, али нормално када сте у дугој, стабилној вези да је то следећи корак. Баш је лепо, не треба скривати такве ствари.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas