Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Gavrilović po prvi put o veridbi: "Nisam očekivala da će me tada veriti"

Jelenu Gavrilović nedavno je zaprosio dugogodišnji partner Darijo Jevtić

1698042808_zimska_bajka_15122022_0033.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Glumica je rekla čuveno "da", a onda lepe vesti podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Ona je sinoć uživala na koncertu Džibonija kada je rekla nešto više o veridbi:

- Obožavam Džibonija. Mislim da će ovaj koncert biti spektakularan, kao i prethodni. Gorele su društvene mreže. "Ti nisi više moja bol" mi je omiljena, ali sve njegove pesme su fantazija. Lepo je kad imaš priliku da se izmestiš iz svog života, ovo su retki trenuci, kada kažem da sam došla kao publika. Za to živimo. Mislila sam da moja veridba neće ništa promeniti, pa sam se žalila na društvenim mrežama kao da vidim šta je drugačije. Zapravo to je jedan lep osećaj pripadnosti koji svaka žena zaslužuje da doživi - rekla je ona za Blic, pa dodala:

- Veridba je izgledala baš onako kako treba i bila je u pravo vreme. Nisam očekivala da će me tada veriti, ali normalno kada ste u dugoj, stabilnoj vezi da je to sledeći korak. Baš je lepo, ne treba skrivati takve stvari.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas