· · Коментари: 0

Језива исповест познате књижавнице: Ведрана Рудан два пута покушала да убије оца

Хрватска књижевница изнела шокантне детаље из живота

1653471109_vedrana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС

Ведрана Рудан, позната је по бритком језику, а недавно је гостујући у јеној популарној емисји испричала језиве детаље из свог живота.

Прочитајте још: Душица Јаковљевић звала мужа од Вики Миљковић усред ноћи: Овако је реаговала певачица

Хрватска књижевница је открила да је у детињству два пута покушала да убије оца, због малтретирања које су трпеле њена сестра, мајка и она:

- Покушала сам да убијем оца кад сам имала 15 година, али ми није успело. Покушала сам и са 20, али је једва остао жив - испричала је у емисји "Као сав нормалан свет" и додала:

- Имала сам 21. годину, дипломирала сам и радила. Било је то време кад су се носиле мини сукње, а онда су, преко ноћи, дошле у моду макси сукње.  "Радила сам, имала сам своју плату и пратила моду, па сам тако скинула мини и обукла макси сукњу. Отац је ушао у кухињу, а живели смо у рупи, у правом ћумезу, одмерио ме... мајка у углу дрхти, никад се није смео дизати тон... а отац каже: 'Јуче си била ку*ва а данас си часна сестра, одлучи се - каже књижевница и додаје:

 

@_маxимилијан_ #фyпシ #ведранарудан ♬ оригинал соунд - Максимилијан

- Одговорила сам му 'не с...', а мајка је скоро умрла, јер сам први пут дигла тон на оца. Помислила сам - шта ми се може догодити... ? Завршила сам школу, радим... А онда ми је он пришао, подигао ме и бацио у стаклени орман. Била сам сва у крви и стаклу... имали смо шпорет на дрва и на њему је, у том тренутку, била велика шерпа пуна гулаша, огромна... ухватила сам је за те горуће "уши", дигла у ваздух и бацила оцу у главу - причала је у познатој емисији.

- Мајка је викнула, отац се одмакао, био је сав у крви, од пете до главе, али је ипак доктор у близини успео да му закрпи ране. Кад се вратио у кафић, омиљена конобарица га је питала 'ћа ти је, Иве', а он одговорио 'Ведрана је покушала да ме убије'. Одговорила му је 'шта је досад чекала.'

Тог дана сам отишла из куће у намери да се никад не вратим. Тако је остало до удаје. А онда, док је мој бивши муж био у војсци, а ја с малим дететом, била толико бедна да сам позвала мајку и рекла јој 'немамо шта да једемо, могу ли да дођем код вас'. Мајка је била у неверици."

Прочитајте још: Ријана у јавности први пут од кад се породила: Новопечена мама у добро познатом издању (ФОТО)

 -Имала сам сина којег је он обожавао", објаснила је књижевница "па ме више од тада није такао. Мој син је, уз помоћ полуписменог деде, са две године већ научио да чита као неки поп. Била је то натприродна љубав", закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.