· · Коментари: 0
СЕКСИ

Јована Јеремић истакла заносну фигуру у бикинију и послала бруталну поруку: "Ваша ноћна мора се враћа" (ФОТО)

Јована Јеремић јавност никада не оставља равнодушном, а нова објава изазвала је прави бум на друштвеним мрежама

1628082092_jovana.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/јованајеремицмилосевиц

Популарна водитељка, након што је дала отказ на телевизији Хепи, посветила се својој породици, али редовно обавештава своје пратиоце о дешавањима из свакодневног живота.

Прочитајте још: Први наступ имала је са 13 година, постала је икона тинејџера, а данас је једна од највећих домаћих звезда: Да ли знате о коме је реч? (ФОТО)

Јована Јеремић, позната је по провокативним фотографијама, које свакодевно дели са својим пратиоцима. Овога пута, шарматна водитељка, одушевила је све низом фотографија у црвеном купаћем костиму, али је послала и бруталну поруку, која је изненадила многе.

"Ваша ноћна мора се враћа" 

- Оно кад су ми рекли да не могу и да од мене никад неће бити "хигх". Док су они причали о мени, ја их престигох. Радећи на себи. Другари, држите гаће, Ханибал анте портас. (Ханибал је пред вратима). Будите се. Ваша највећа ноћна мора се враћа. Никад гора. Ноћна мора која не пролази - написала је водитељка у опису.

Да ли је Јованина порука упућена некоме или најављује свој повратак на телевизију, сазнаћемо ускоро.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.