Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић након слика са плаже показала труднички стомак: Фотографија изненадила многе (ФОТО)

Водитељка изненадила пратиоце на Инстаграму

1657895508_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic-printscreen-Instagram-jeremicjovana.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована
Oglas

Позната водитељка након што се вратила са путовања на ком је била са својом ћеркицом Леом, изненадила све пратиоце на друштвеним мрежама. Она је провела квалитетно време са Леом на Копаонику где су се лудо забављале и максимално искористиле прилику да се друже.

Јована је веома везана за њу и увек истиче да јој је у животу ћерка најважнија. Своје пратиоце на Инстаграму је изненадила сликом коју је поставила. Након врелих фотографија у купаћим костимима она је објавила слику на којој је у осмом месецу трудноће. Каже да јој трудноћа са Леом није тешко пала и да није ни осетила. 

Прочитајте још: ИЗРАСЛА У ПРАВУ ЛЕПОТИЦУ: Наташа Беквалац заједно са ћерком доминира плажама Шпаније (ФОТО)

"8. месец, изнела сам Леу као да нисам била трудна! Радила до последњег дана, највише у животу се сликала за магазине, певала, играла и излазила. Тренирала пилатес до 6.месеца. Држала трудничку дијету и из породилиста изашла са два кг мање него кад сам била девојка, 52кг! У трудноћи сам добила 9кг! деално! Срушила бабске прице и тешења неодговорних трудница према себи, које једу за троје, без потребе, па после упадају у депресије и за то окривљују мушкарце", написала је водитељка и додала:

 

"Родила Леу Јеремиц 56цм, 3.350кг тешку, здраву бебу и, богме, сада већ преинтелегентну девојцицу која има личност и која је од малена увек радила како оно што жели, а не како јој околина намеће да је ред (то је на мајку, мада мама увек балансира, а Леа тера своје). Дакле, на личном примеру сам показала и доказала да је све могуће кад желиш".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas