Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić nakon slika sa plaže pokazala trudnički stomak: Fotografija iznenadila mnoge (FOTO)

Voditeljka iznenadila pratioce na Instagramu

1657895508_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic-printscreen-Instagram-jeremicjovana.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - jeremicjovana
Oglas

Poznata voditeljka nakon što se vratila sa putovanja na kom je bila sa svojom ćerkicom Leom, iznenadila sve pratioce na društvenim mrežama. Ona je provela kvalitetno vreme sa Leom na Kopaoniku gde su se ludo zabavljale i maksimalno iskoristile priliku da se druže.

Jovana je veoma vezana za nju i uvek ističe da joj je u životu ćerka najvažnija. Svoje pratioce na Instagramu je iznenadila slikom koju je postavila. Nakon vrelih fotografija u kupaćim kostimima ona je objavila sliku na kojoj je u osmom mesecu trudnoće. Kaže da joj trudnoća sa Leom nije teško pala i da nije ni osetila. 

Pročitajte još: IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Nataša Bekvalac zajedno sa ćerkom dominira plažama Španije (FOTO)

"8. mesec, iznela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6.meseca. Držala trudničku dijetu i iz porodilista izašla sa dva kg manje nego kad sam bila devojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg! dealno! Srušila babske price i tešenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa posle upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce", napisala je voditeljka i dodala:

 

"Rodila Leu Jeremic 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu devojcicu koja ima ličnost i koja je od malena uvek radila kako ono što želi, a ne kako joj okolina nameće da je red (to je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje). Dakle, na ličnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas