Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић направила ДРАМУ У СТУДИЈУ: Погледајте ко је изазвао (ФОТО/ВИДЕО)

Водитељка Јутарњег програма, Јована Јеремић, направила је скандал овог јутра у својој емисији.

1711200485_jovana_jeremic_22052023_0012.JPG
пхото:АТА
Oglas

Наиме, водитељка се изнервирала зато што се неко фотографисао у говорници која је део сценографије Јутарњег програма и који је, како каже, сама осмислила.

Како је истакла у емисији уживо, неко ће одговарати за то.

- Не волим недисциплину. Могу да се снимају различите емисије, али дирање моје сценографије када нисам присутна не дозвољавам никоме. Видећу ко ће да одговара, али одговараће. Ако ја не дам одобрење, нико не може да уђе у ову говорницу која је део сценографије и не сме да уђе нико док не траје Јутарњи програм. Може да се слика само онај коме ја дам дозволу. Ко је неким особама дозволио да се сликају без мог знања - беснела је Јована.

фото:принтсцреен/yоутубе-Тв Пинк 

Наиме јуче је певачица Електра Елите објавила снимак у коме се шали како ће замененити Јовану Јеремић 

- Е, кажи Јована... Аха, сутра не можеш да водиш? Ништа, мењам те ја, љубави. Опуштено! Хајде, на вези смо... Љубим те- рекла је Електра у снимку који кружи.

- Значи од данас, петак, субота, недеља, па можда читава недеља, можда читав месец... Зависи кад Јованица умеси погачице са њеним супругом! Можда и ја одем да помогнем дотичном господину, неке кросане да направилм или тако нешто. Драги гости, од данас са вама јутарњи програм са Електром Елит! Така-рака-так!

 

 

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas