· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јована Јоксимовић први пут након напуштања телевизије Прва: Немам никакву емоцију, биће ми необично без Срђана

Јована Јоксимовић дала је свој први интервју од када је отишла са телевизије "Прва"

1606930382_jovana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Позната водитељка у разговору, говорила је о целој медијској бури након њеног одласка, односу са колегом Срђаном Предојевићем, као и о новим изазовима на телевизији свог супруга, Жељка Јоксимовића:

Прочитајте још: "Љубав не познаје године": Мадона поново шокирала јавност (ФОТО)

 - Немам никакву емоцију према свему томе, нити мислим да ми се нешто лоше десило. Држала сам се неких својих принципа, држаћу их се и даље, а промена посла је нешто што сам у животу навикла. Уосталом, остати на једном месту читавог професионалног живота вероватно је најгора могућа ствар коју можете да урадите у својој каријери. То би значило да сте унапред одустали од сваког изазова и напретка - рекла је Јована и додала:

- Не жалим, нити сам и тренутак жалила. Тој телевизији сам дала изузетан Јутарњи програм, врло сам задовољна квалитетом који смо достигли, немам чега да се стидим, напротив, поносим се тиме што сам урадила и то је једино на крају што ћу памтити - навела је Јована, која је образложила зашто је одустала од тужбе против одговорних са "Прве":

 Због свега што сам већ рекла. То би било као да патим за старим намештајем, бавим се његовом судбином, иако га више никада нећу користити. Дошла сам у нову кућу, моју кућу и она ми је приоритет. Прашином на старудији нека се баве другим - рекла је Јована и открила у каквом  је односу са Срђаном Предојевићем, рекла је следеће:

- Знам да су људи жељни скандалозних вести, али ни Срђан ни ја нисмо таква вест, нити имамо жељу. И после толико година, током којих смо често проводили заједно више времена него с породицама, не постоји ништа друго што би могло све да избрише и створи било какав сукоб. Ми смо животни пријатељи и то ћемо свакако остати - навела је водитељка, која је потом објаснила зашто нову емисију неће водити са Срђаном:

Прочитајте још: Откривен непознат детаљ из живота Џорџа Клунија: Има милионе, али за ово никако не даје новац (ФОТО)

- Ми смо, једноставно, дошли до тачке у којој је свако од нас хтео да проба нешто сам, да оствари неке нове идеје, започне нове послове, и, на крају, да и их и наплати онолико колико мисли да они вреде. И шта је у томе проблем, нарочито између двоје људи који су увек о свему умели да се договоре. А да ли ће ми недостајати - па наравно, увек ће ми недостајати у студију, шта год да будем радила. Ван тога, биће он ту за мене и ја за њега - навела је Јована.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.