Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каћа Грујић искрено о раздвојености од Гобељића: "Марко је најтеже поднео, а ја више од Катје"

Катарина Грујић и Марко Гобељић тренутно су раздвојени због његовог пословног ангажмана у фудбалском клубу у Атини

1697798396_kaca_marko_katja_15122022_0051.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Катарина Грујић и њен изабраник фудбалер Марко Гобељић од када су ступили у брак нису се одвајали, али пошто је он потписао уговор за фудбалски тим у Атини, до растанка је морало доћи.

- Свуда идемо заједно, осим на послове. Он на свој, ја на своје. То је једина разлика. Тешко је када останеш сам, све падне на тебе, не само обавезе, то ми је најмањи проблем. Он ми највише недостаје да буде ту поред мене - каже за “Блиц” Катарина Грујић, па је додала коме је најтеже пао растанак.

- Марко је најтеже поднео, а ја више од Катје. Она још није свесна. Када год он окрене леђа, она крене да плаче, то је тако и кући. Сада када смо били на аеродрому, она је плакала, али сам је занимала, па је после пет минута престала да плаче, али ја нисам, тако да ипак је мени било теже - каже Катарина.

Док су раздвојени и нису једно поред другог, певачица је нашла начин да супруга изненади за рођендан.

- Све је било јако емотивно, јер је баш два дана пред рођендан отпутовао у Атину и потписао уговор. Када сам схватила да је сам за рођендан, само сам купила карту и долетела у Атину. Није знао шта га је снашло. Заједно смо прославили. Дошла сам само на један дан да га изненадим и стварно је било прелепо. Сад сам са Катјом била пет дана код њега и био је веома емотиван растанак, препун суза, али боже мој, такви су нам послови. Млади смо, здрави смо, прави, све ово што радимо, радимо због Катје и њене будућности, тако да истрпећемо то- каже она и додаје да и даље не знају на кога ћерка више личи.

- Не видимо на кога личи, сви кажу на Марка јер има плаве очи, али када јој наместим фризурицу иста ја. На кога год биће свакако прелепа- искрена је она.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas