Oglas
· · Komentari: 0

Kaća Grujić iskreno o razdvojenosti od Gobeljića: "Marko je najteže podneo, a ja više od Katje"

Katarina Grujić i Marko Gobeljić trenutno su razdvojeni zbog njegovog poslovnog angažmana u fudbalskom klubu u Atini

1697798396_kaca_marko_katja_15122022_0051.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Katarina Grujić i njen izabranik fudbaler Marko Gobeljić od kada su stupili u brak nisu se odvajali, ali pošto je on potpisao ugovor za fudbalski tim u Atini, do rastanka je moralo doći.

- Svuda idemo zajedno, osim na poslove. On na svoj, ja na svoje. To je jedina razlika. Teško je kada ostaneš sam, sve padne na tebe, ne samo obaveze, to mi je najmanji problem. On mi najviše nedostaje da bude tu pored mene - kaže za “Blic” Katarina Grujić, pa je dodala kome je najteže pao rastanak.

- Marko je najteže podneo, a ja više od Katje. Ona još nije svesna. Kada god on okrene leđa, ona krene da plače, to je tako i kući. Sada kada smo bili na aerodromu, ona je plakala, ali sam je zanimala, pa je posle pet minuta prestala da plače, ali ja nisam, tako da ipak je meni bilo teže - kaže Katarina.

Dok su razdvojeni i nisu jedno pored drugog, pevačica je našla način da supruga iznenadi za rođendan.

- Sve je bilo jako emotivno, jer je baš dva dana pred rođendan otputovao u Atinu i potpisao ugovor. Kada sam shvatila da je sam za rođendan, samo sam kupila kartu i doletela u Atinu. Nije znao šta ga je snašlo. Zajedno smo proslavili. Došla sam samo na jedan dan da ga iznenadim i stvarno je bilo prelepo. Sad sam sa Katjom bila pet dana kod njega i bio je veoma emotivan rastanak, prepun suza, ali bože moj, takvi su nam poslovi. Mladi smo, zdravi smo, pravi, sve ovo što radimo, radimo zbog Katje i njene budućnosti, tako da istrpećemo to- kaže ona i dodaje da i dalje ne znaju na koga ćerka više liči.

- Ne vidimo na koga liči, svi kažu na Marka jer ima plave oči, ali kada joj namestim frizuricu ista ja. Na koga god biće svakako prelepa- iskrena je ona.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas