· · Коментари: 0
емотивно

Када су се упознали обоје су били у браку: Филмска прича о љубави Огњена Амиџића и Данијеле Димитровске

Кад судбина уплете прсте

1647764994_ognjen_amidzic_03092021_0008.jpg
Фото: Ата имагес

Водитељ Огњен Амиџић и манекенке Данијела Димитривска годинама су у складном браку у ком су добили сина Матију. Њихов први сусрет десио се давне 2009. године на симању Огњенове ауторске емисије.

Међутим, у том тренутку обоје су били у браку. Искра која се јавила између њих била је толико јака, да су већ 2010. почели да се заједно појављују као пар. Огњен се једном приликом присетио утиска који је Данијела оставила на њега:

— Данијела и ја се јесмо упознали у емисији и на мене је оставила фантастичан утисак. Нисам класичан романтичар на тај неки очекивани начин у смислу цвећа и доручка у кревету, али ја то показујем на неки свој начин. Волим наравно да је изненадим поклоном, међутим, Данијела много више реагује на оне ствари које нису материјалне.

Њихову причу чини филмском и чињеница да је Амиџић био заљубљен у Данијелу и пре њиховог првог сусрета у емисији:

— Ја сам се у Данијелу заљубио када сам први пут видео њену фотографију у новинама. За мене је то најлепша жена. Наравно да сам био свестан у шта се упуштам, али она је заиста посебна и другачија и неко ко уме добро да се понаша. Има чврст и исправан став и никада ме није довела у неку непријатну ситуацију.

Прочитајте још: Звезде су НЕПРЕПОЗНАТЉИВЕ на старом снимку са венчања из 90-их – можете ли погодити ко је на слици? (ФОТО)

О њиховој љубави после свих ових година, отворено је признао:

— Кад пронађеш праву особу то је рецепт сам по себи, а у нашем браку не постоје кризе. Ипак, све у животу што се дешава не може да иде увек равном линијом, има успона и падова, али ако је права особа поред вас онда и по приоритету и схватању свега, ствари се саме решавају. Ако је то особа са којом можете да функционишете, са којом сте све направили и према којој осећате нешто, то је аутоматски приоритет и све се друго дође на своје.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.