Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАДА ЖИВОТ ИЗГЛЕДА КАО ПРОБА: Нина Бадрић одушевила је и публику и колеге својим наступом (ФОТО)

Нина Бадрић концертом на Дан заљубљених приредила чаробно вече у Београду

1676534578_bnadric-Ig-naslovns.png
Пхото: Инстаграм принтцреен бадрицх
Oglas

Засигурно једна од најцењенијих певачица у региону, Бадрићева је наступом у српској престоници на дан љубави, одушевила многе. Уз њене ''Дане и године'' многи су започели свој први брачни плес, а уз песме ''Чаробно јутро'' ''Додири од стакла'', ''Дат ће нам Бог'', неки су преживљавали најромантичније тренутке.

Позната уметница, која има три деценије дугу каријеру, доказала је још једном да не одступа од квалитетне музике, којом гради свој богат музички пут и препознатљив, романтични, љубавни изражај.

 Радите ли често за Дан заљубљених? - упитана је Нина у једном интервјуу.

– Не сећам се када сам последњи пут провела Дан заљубљених са партнером или пријатељима. Сваки дан се славе љубав и радост и сваки мој концерт је славље љубави. Од партнера бих очекивала да је пре свега пријатељ. Заљубљивање не игра велику улогу, тај сусрет ти Бог да или не, изјавила је певачица.

Након успешног наступа, објавила је фотографију са својом колегиницом Маријом Шерифовић, а многи ове две даме сматрају за најјаче женске вокале у региону. Позирајући насмејане, уз фотографију је Нина додала опис:

-Када живот изгледа као проба...уз емотикон срца и круне.

Иако не знамо на шта је тачно мислила, испод слике су се низали бројни коментари:

''Највеће две уметнице свих времена''
'' Најбоља из Србије и најбоља из Хрватске, па шта више треба од тога'', били су само од неких, док су многи навијали да певачице сниме заједнички дует.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas