· · Komentari: 0

KADA ŽIVOT IZGLEDA KAO PROBA: Nina Badrić oduševila je i publiku i kolege svojim nastupom (FOTO)

Nina Badrić koncertom na Dan zaljubljenih priredila čarobno veče u Beogradu

1676534578_bnadric-Ig-naslovns.png
Photo: Instagram printcreen badrich

Zasigurno jedna od najcenjenijih pevačica u regionu, Badrićeva je nastupom u srpskoj prestonici na dan ljubavi, oduševila mnoge. Uz njene ''Dane i godine'' mnogi su započeli svoj prvi bračni ples, a uz pesme ''Čarobno jutro'' ''Dodiri od stakla'', ''Dat će nam Bog'', neki su preživljavali najromantičnije trenutke.

Poznata umetnica, koja ima tri decenije dugu karijeru, dokazala je još jednom da ne odstupa od kvalitetne muzike, kojom gradi svoj bogat muzički put i prepoznatljiv, romantični, ljubavni izražaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 Radite li često za Dan zaljubljenih? - upitana je Nina u jednom intervjuu.

– Ne sećam se kada sam poslednji put provela Dan zaljubljenih sa partnerom ili prijateljima. Svaki dan se slave ljubav i radost i svaki moj koncert je slavlje ljubavi. Od partnera bih očekivala da je pre svega prijatelj. Zaljubljivanje ne igra veliku ulogu, taj susret ti Bog da ili ne, izjavila je pevačica.

Nakon uspešnog nastupa, objavila je fotografiju sa svojom koleginicom Marijom Šerifović, a mnogi ove dve dame smatraju za najjače ženske vokale u regionu. Pozirajući nasmejane, uz fotografiju je Nina dodala opis:

-Kada život izgleda kao proba...uz emotikon srca i krune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Iako ne znamo na šta je tačno mislila, ispod slike su se nizali brojni komentari:

''Najveće dve umetnice svih vremena''
'' Najbolja iz Srbije i najbolja iz Hrvatske, pa šta više treba od toga'', bili su samo od nekih, dok su mnogi navijali da pevačice snime zajednički duet.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.