Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Како без тебе даље?" Јована Јеремић сломљена од бола због губитка пријатеља (ФОТО)

Водитељка не може да се помири са губитком пријатеља

1635317134_jovana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Хаппy
Oglas

Криминолог Стеван Ђокић преминуо је јуче у 44. години од последица корона вируса, а вест о његовој смрти веома тешко је поднела водитељка Јована Јеремић, која се путем друштвене мреже Инстаграм потресним речима опростила од свог пријатеља.

Прочитајте још: "Сада једем за двоје": Девојка Дарка Лазића потврдила трудноћу? (ФОТО)

- Стево мој добри, како без тебе даље? Претеско ми је. Заувек це те волети твоја другарица. Добри човече. Био су увек уз мене. Никада те твоја другарица неће заборавити- стоји у Јованиној објави и додала:

- Стево, хвала ти за све разговоре у 2х ујутро. Хвала ти за сву подрску, доброту, поверење и заститу коју си ми прузао. Хвала ти сто сам се напајала добротом са твог извора. Коме, Стево, сада казати најдубље тајне, а да знас да нико никад неце сазнати? Са ким сада да у 3х ујутру анализирам убиства? Ко це да ми износи теорије и расцлањује детаљно? Ко ће да ме БРАНИ САДА , СТЕВО, када ме нападају гори од мене? Ко ће да изговори:" У мом присуству, о мојој сестри, не мозете тако. Јована је мени и сестра и брат." Засто си ме оставио? Са ким ћу, Стево, безбризно да пијем кафу у 11х ? Ни са ким. У твој термин никада висе нико неце уци. Заувек цу те волети, никада те нецу презалити. Твоја другарица по души. Твоја сестра и брат, твоја Јована.

Бивши полицајац

Стеван Ђокић је бивши полицајац који је 2002. године прешао у приватни сектор. Од тада, дуги низ година професионално се бавио послом приватног детектива и безбедносним саветовањем. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas