Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAV

Kako je čuvena glumica SRPSKOG POREKLA zavela MILIJARDERA? Radila je dva posla, a onda joj se život preokrenuo (FOTO)

Holi Volas je doživela priču kao iz bajke

1646934952_profimedia-0635961734.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Vest da Nik Kendi kupuje fudbalski klub Čelsi od oligarha Romana Abramoviča, vratila je u centar zbivanja i Nikovu ženu, australijsku glumicu srpskog porekla, Holi Volans koja više nije toliko medijski aktivna poslednjih godina.

Obzirom da iznos od tri milijarde evra, koji traži ruski milijarder, ne može da izdvoji svako, pravo iznenađenje je bilo kada se saznalo da bi nova vlasnica mogla da bude jedna Srpkinja, glumica koju smo godinama gledali u hit serijama i filmovima.

Nik je biznismen koji je zajam od 6.000 funti od svoje bake transformisao u globalni portfolio nekretnina

Kao što je javnosti već poznato, otac Holi Volans je Srbin Rajko Vukadinović, a svoje detinjstvo je provela u bogatom naselju u Australiji, ali je priznala da se njena porodica mučila s novcem.

Početak nije bio lak

Majka, Engleskinja Rejčel Stivens, radila je dva posla, dok je otac Rajko bio džez gitarista i maneken. Roditelji su joj se razveli kad je imala četiri godine.

Holi je želela da se već kao tinejdžerka osamostali, pa je tako vrlo rano počela da zarađuje za sebe.

Kako bi priuštila knjige i osnovne potrepštine želela je da radi u Mekdonaldsu, ali je uslov bio da ima minimum 14 godina, te se umesto toga okrenula modelingu, što se ispostavilo kao dobar potez.
Sa 16 godina odustala je od škole da bi glumila u televizijskoj sapunici "Komšije". Ubrzo su o njoj počeli da pišu kao o najvećoj zvezdi Australije, a u tom trenutku od nje je bila veća samo Kajli Minog.

Pročitajte još: "Bajku smo odlučile same da napravimo": Nataša Bekvalac počastila sebe i ćerke RENOVIRANJEM doma (FOTO)

Pored glume, takođe je jurila i muzičku karijeru, izbacivši nekoliko singlova, a najčešće je radila u Londonu i Los Anđelesu.

LJubav kao iz bajke

Ipak, posle mnogo lutanja u mogućim životnim putevima, Holin život se promenio iz korena kada je upoznala milijardera Nika Kendija.

Foto: Profimedia

Nik je biznismen koji je zajam od 6.000 funti od svoje bake transformisao u globalni portfolio nekretnina, koje su među najprestižnijim na svetu.

„Bogatstvo i taj način života su u početku previše za mene. Navikla sam na glamur i upoznajem mnogo poznatih ljudi, ali nisam bila navikla na super-jahte i privatne avione. Bilo sam kao: ‘Vau!’ Nisam sigurna da ću se ikada naviknuti na to, a nisam sigurna ni da će Nik jer je takođe sasvim normalnog porekla“, govorila je Holi 2010. godine.

Foto: Profimedia

Izgleda da su se na luksuz lako navikli, jer su se venčali 2012. godine, a od tada je njihov brak – ali i poslovni uspeh – nepoljuljan. Par se potrudio da vešto sakrije detalje venčanja od očiju javnosti, a sudbonosna "da" izgovorili su na glamuroznoj svečanosti priređenoj na Beverli Hilsu.

Foto: Profimedia

Holi je tvrdila da nije imala pojma o finansijskom statusu svog muža kada su se prvi put upoznali na večeri. Kada je saznala za njegovo bogatstvo, pozvala je mamu jer je mislila da neće moći da bude s Nikom.

„A ona je rekla: ‘Ne možeš to zameriti čoveku. On je vredan genije i ima pravo kao i bilo ko drugi da voli i bude voljen. Zato samo prestani da gledaš u njegov luster po meri i njegov prelepi auto i počni da se fokusiraš na njega“, ispričala je Holi.

U braku su dobili dvoje dece. Neko vreme su živeli u dvospratnom penthausu u Hajd parku, vrednom 175 miliona funti, što ga čini najskupljim stanom u Britaniji. A onda su se preselili u seosku vilu vrednu 10 miliona funti u Kotsvoldsu, koju trenutno renoviraju.

Prošle godine, Nik je Holi poklonio superjahtu vrednu 26 miliona funti.

(Wanted)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas