Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Како је легендарни глумац добио надимак "ЧКАЉА"?

Миодраг Петровић Чкаља, легендари глумац који је све својом шалом увесељавао, рођен је баш на дан шале, 1 априла, а свој надимак "зарадио" је на веома необичан начин.

1613479171_fafafaa.png
Фото: Принтсцренн/ Yоу Тубе / Октобар Филм
Oglas

Миодраг Петровић Чкаља, један је од наших најпознатих глумаца са простора бивше Југославије и не постоји особа која није чула за њега.

Прочитајте још: Саманта Фокс продаје старе слике. Спремите марамице када видите како САДА ИЗГЛЕДА

Иако никада није завршио Факултет драмских уметности, сви су обожавали његову глуму и глумачка остварења. Памтићемо га по многим серијама и филмовима, али оно по чему ће га генерације и генереције памтити је његов надимак.

Прочитајте још: Ово нисте знали о Џејмсу Дину: Имао је 24 године када је погинуо, а два сата пред смрт стигло му је упозорење!

Он је надимак "Чкаља" добио још као дечак, у свом родном граду Крушевцу, док је са другарима ишао на пецање.  Једном приликом потраживши од другара штап, уместо - чакља, рекао је чкаља и тако себи обезбедио уметничко име за читав живот. Глумац је о томе причао са поносом и радо се сећао другара који га је први тако прозвао. А сам надимак му је приличио јер је и сам био мршав и висок као грана. И тако је Миодраг до краја живота носи овај надимак!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas