Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

"Какви хитови, какви бакрачи": Њих је покојни Џеј НАЈВИШЕ ВОЛЕО

Овако је Џеј говорио о својој деци и унуцима.

1607424537_Dzej.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / ИЂВидеос.ТВ
Oglas

Вест која је потресла целу нашу нацију, да нас је напустио Џеј Рамадановски, још увек се тешко прихвата. Поред бројних детаља из Џејевог живота које можда нисте знали, доносимо вам и овај.

Поред тога што је био врхунски певач, Џеј је био и муж и отац, али и деда. Ћерка Ана подарила му је унука Адриана.

У једном интервјуу Џеј је изјавио да би желео да унук Адриан буде бољи од њега, да заврши факултет, да му се одмалена усади у главу да је школа важна.

Прочитајте још: "Упалите за мном свеће, као да ме нема": Бакљада на улицама Дорћола у част Џеја! (ФОТО)

Какви хитови, какви бакрачи, најлепше је бити деда. Волим своју децу и унука највише на свету!

Како је говорио, њему није имао ко то да каже, а и сам је био својеглав, радио је шта му се прохте, али унуку је желео другачији живот. Да га не васпитава улица, већ родитељи.

Прочитајте још: "Извини, Џеки... Волели смо те више него што смо били свесни": Певач објавио потресно писмо за Џеја (ФОТО)

Такође, истицао је да би волео да унук буде мангуп на деду и да треба да покупи и те уличне школе, али образовање је на првом месту.

"Данас ништа не можеш без факултета", изјавио је једном приликом Џеј који је унука учио да чита и пише.

Није скривао ни забринутост када је дечак имао мање здравствене проблеме.

Прочитајте још: "БИО ЈЕ ДУША ОД ЧОВЕКА": Радница пекаре у којој је Џеј редовно куповао, открила оно о чему певач НИКАДА НИЈЕ ГОВОРИО

Једном приликом када је унук Адријан покупио неку инфекцију у вртићу, која се погоршала док су мали Адријан и Џејеве ћерка Ана били у Турској, Џеј није могао уопште да се опусти и ужива, док му нису јавили да је он боље.

- Срце ми се кида када је болестан - рекао је Џеј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas