· · Коментари: 0

Као сав нормалан свет: Сека Алексић оставила скупоцнени аутомобил, па возом отишла на наступ (ВИДЕО)

Од њених почетака па до данас, Сека Алексић је одувек важила за певачицу која се никад није истицала својим богатством.

1670246317_seka-aleksic.jpg
Фото: Атаимагес

Иако је током своје и више него успешне каријере зарадила поприлично новца и достигла статус регионалне звезде, Сека је одувек била жена из народа којој мале ствари, више него ишта, знају да улепшају дан.

Прочитајте још: Овај детаљ из каријере Цеце Ражнатовић нисте знали: "Нисмо могли да купимо шта треба, па смо нокте правили од кутије павлаке"

Да је скромност Секина врлина, показало се и овог пута. Наиме, певачица је имала два заказана наступа, један у Немачкој, а други у Швајцарској, а уместо да, како би многи урадили, као госпођа седне у свој скупоцени аутомобил и дође на свирку, Сека је одлучила да седне у воз и као сваки други човек дође на крајње одредиште.

 

@сека_алексиц “Приђи ако смеш да ме додирнеш, или погинеш”… видео @Станислав Закић ♬ оригинал соунд - Сека Алексић

Будући да је у возу било много људи са наших простора, Сека није прошла неопажено. У првом маху људу нису могли да верују да се једна Сека Алексић вози са њима, а када су јој упутили поздраве на које је певачица одговорила осмехом, још више су је заволели.

- Нисам имала много прилика у животу да се возим возом. Од како сам летос ишла на свој наступ од Београда до Новг Сада ,толико сам заволела возове, да нисам могла да издржим, а да не седнем у овај. 

Прочитајте још: "Музикалне су, али морају саме да преузму иницијативу": Здравко Чолић први пут о наследницама- "Увек ћу бити ту за њих" (ФОТО)

 - Уживала сам у вожњи и пределима које сам видела.Било је чаробно – рекла је Сека након доласка у земљу чоколаде.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.