Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЗИВА НАСЛЕДНИКЕ

Кара Делевињ "МАНИФЕСТУЈЕ" БЕБУ и купује слатку одећу за своју будућу децу (ФОТО)

Кара Делевињ је открила да не може да одоли куповини за своју будућу децу - и покушава да "манифестује" бебу.

1643706971_pjimage---2022-02-01T101556.502.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Манекенка (29) је признала да једног дана жели да има децу, али њена каријера тренутно има приоритет. Упркос томе што не планира да у скорије време дочека дете, Кара је признала да је склона да купује дивну одећу и обућу за своје будуће дете.

У разговору за Харпер'с Базаар УК, глумица и манекенка је објаснила како је "манифестовала" децу - псеудонаучну праксу размишљања аспиративних мисли са надом да ће их претворити у стварност. „Желим да имам бебе“, открила је Кара за издање. „Али не још. Купујем дечију одећу свом будућем детету које не постоји."

Она је додала: „Ципеле за бебе ме заиста "раде" – сламају ми срце. Ишла сам у куповину... и купила ове мале Аир Џорданс, које су љубичасте и имају лаву на себи. Манифестујем...“ У свом новом интервјуу, Кара - која се идентификује као пансексуалка - такође се отворила и открила какво је искуство имала одрастајући као лезбијка, наводећи да би јој помогло да је било више ЛГБТ узора у то време.

Прочитајте још: ВАЖИЛА ЈЕ ЗА ХОЛИВУДСКУ ЛЕПОТИЦУ: Бриџет Фонда изгледа НЕПРЕПОЗНАТЉИВО на новим фотографијама (ФОТО)

„Мислим да бих мање мрзела себе, не бих се толико стидела да сам имала некога“, рекла је звезда. „Једина ствар за коју сам срећна што сам одрасла као лезбијка и што сам се борила против тога и крила се, је то што ми даје толико ватре и снаге да покушам да олакшам живот људима на неки начин причајући о томе."

Кара је излазила са бројним познатим мушкарцима и женама током година - укључујући певача Винсента, Џејк Бага и Мишел Родригез. Разговарајући о својој сексуалности у прошлости, прелепа манекенка је објаснила како се начин на који себе назива „све време мења“.

Прочитајте још: РИЈАНА ЈЕ ТРУДНА: Певачица објавила велике вести на интересантан начин, овако се прошетала на минусу (ФОТО)

„Начин на који себе дефинишем и даље се стално мења, да ли је пансексуалан, бисексуалан – не знам баш“, изјавила је током подкаста. „То је као клатно, али од скоро се осећам много угодније да сам бисексуална него раније." Кара је додала: „Некако сам осећала да јер ми је недостајала жеља за женама или љубав према женама да сам једноставно отишла у једном правцу и сада се то много више мења."

„Осећам се много слободније и удобније ми је у томе јер сам раније била као, ’о, ја сам геј’. То долази са самосрамотом.“ Од када се 2020. разишла са глумицом Ешли Бенсон, Кару су повезивали са бројним познатим личностима - укључујући Парис Џексон и певачицу Халси. Недавно је бивша манекенка године изазвала гласине о романси са америчком певачицом Селеном Гомез, захваљујући томе што су две пријатељице урадиле исте тетоваже и изгледале присно на кошаркашкој утакмици у новембру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas