Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАРДАШИЈАН-ЏЕНЕР СТИЛ: Крис Џенер и остатак породице, ГАЛА прославом обележавају Божић сваке године (ФОТО/ВИДЕО)

Не штеде за велелепне прославе!

1672040631_shutterstock_101218786-Kim-i-Kris-Jener.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Чланови Кардашијан- Џенер породице, утркују се да буду гости Божићне прославе, и тиме покажу своје декоративне способности. Неретко се између њих десе и несугласице, око тога ко ће преузети организацију Божића.
Ове године, та част је припала Кортни Кардашијан Бејкер у њеном дому у Калабасасу.
На њиховим друштвеним мрежама на Инстаграму и ТикТоку, појавили су се многи снимци са величанствене прославе. Све је прштало од Божићне декорације.

Прочитајте још: ШТА ОБУЋИ ЗА ДОЧЕК­? Питање које мучи многе: Ми вам представљамо пар предлога (ФОТО)

Клое Кардашијан, њена старија сестра Ким, и полу-сестра Кајли Џенер приказале су снимке журке, са прелепо декорисаним столовима препуним хране, балонима који висе са плафона, и јелкама декорисаним у црвено-пинк боји.

Током вечери посебан наступ је имала певачица Сија, којој се придружила Норт, најстарија ћерка Ким Кардашијан и 
Кање Веста. Оне су удруженим снагама отпевале песму ''Сноwман''.

@киманднортх

 

♬ оригинал соунд - Ким анд Нортх

Прочитајте још: Дирљива прича о дечаку који је сазнао ИСТИНУ о Деда Мразу: Његов потез ће разнежити и оне каменог срца

Ова позната породица сматра новогодишњу моду озбиљно, као и увек. Кендал Џенер је носила црвену хаљину, док је Кајли обукла хаљину у боји коже са црним детаљима од чипке, са великим изрезом. Своју ћерку Сторми је обукла у сличну хаљину, па је изгледала као мини везија мајке.
Ким је носила сребрну шљокичаву хаљину, а плаву косу је поново офарбала из плаве у црну.

Прочитајте још: Како да одржите БОЖИЋНУ ЗВЕЗДУ "живом" до Божића? Поштујте важно правило заливања НГ

Клое је обукла и себи и ћерки црвену тоалету, те су биле потпуно у новогодишњем издању. Домаћица журке, Кортни Кардашијан Бејкер поделила је у ТикТок видеу, улазак у великом стилу, у прозирној белој дугој хаљини, прорезаној на средини.
Пратиоци су имали прилику да погледају и спољну декорацију, са светлуцајућим светлима, ирвасима, и још црвено- розих
јелки. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas