· · Komentari: 0

ŠTA OBUĆI ZA DOČEK­? Pitanje koje muči mnoge: Mi vam predstavljamo par predloga (FOTO)

Kako da izaberete savršen novogodišnji izgled, prema svom stilu?

1671982581_shutterstock_753421174-ny-dresses.jpg
Foto: Shutterstock

Ove godine sve je dozvoljeno, te zaboravite na uniformisanost i prepustite se modnom eksperimentisanju, prateći ličnu estetiku. 

Dakle, vaš novogodišnji look može predstavljati kežual odevni komad, sa šik obrtom, ili glamurozna haljina u kojoj ćete se osećati kao princeza. Ako ste ljubitelj eklektike, slobodno se prepustite svojoj veštini kombinovanja različitih stilova, i osmislite zanimljiv stajling. 

Foto:Shutterstock

Metalik aksesoari će začiniti vaš izgled i dati vam dozu glamura. Uvek pored sebe držite crveni karmin, koji će činiti vaše usne negovanim i veoma poželjnim. 

Pročitajte još: CRVENO U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Svi koji su probali ovaj običaj, kažu da donosi SREĆU!

Foto:Shutterstock

Elegantna haljina spada u vašu specijalnost- te je najbolje da se držite modela koji odgovaraju vašoj figuri, kao visoko kvalietnih materijala poput svile, pamučne čipke i tila.  Što se tiče boja, neka to budu različite ''nude'' nijanse, poput vanile i slonovače, za one smelije crvena, crna ili zelena. Uz haljinu uklopite cipele, koje poseduju srednju visinu štikle, i nakit koji će blago svetlucati, te učiniti vašu kombinaciju modernijom. 

Pročitajte još: Kreativni saveti kako da UPAKUJETE NOVOGODIŠNJE POKLONE kao profesionalac (FOTO)

Foto:Shutterstock

Takođe, pun pogodak i ove godine su sako-haljine, koje svakoj figuri savršeni pristaju, a mogu biti ukrašene zanimljvim dugmićima, ili detaljem od perja.

Vaš stil se zasniva na neobičnim komadima? Dovoljno je da odaberete komad prekriven šljokicama,  iskombinujete ga uz tamne čarape, helanke ili čak farmerke i karmin jarke boje, delovaćete svečano. Uz visoke potpetice i zanimljivu frizuru, delovaćete stilizovano za ovu noć, ali kao da se niste previše potrudili. Za novogodišenje veče opredelite se za plišani blejzer, koji će transformisati kežual outfit u večernji, ili pak za odelo u nekoj jarkoj boji.

Foto:Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.