Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАТАРИНА ГРУЈИЋ ОГОРЧЕНА: Признала да мрзи КАДА ЊЕНЕ КОЛЕГЕ раде ОВО

Катарина Грујић истакла је да јој смета када њене колеге понесе слава

1712399974_3710716_20231122-10-55-10katarina-grujic-gobeljic--katarinagrujic.doll---instagram-profile_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Како је Катарина објаснила, њу је срамота када је неко назове "звездом" јер себе не сматра ништа бољом од осталих људи.

- Мења се то да немаш више приватност. Ништа се претерано није променило, и дан данас ми буде глупо кад ми неко каже „Јао, ти си звезда“. Мени то много надмено звучи, знам да је то нормално, али мени није. Нисам ништа битнија од било кога на свету. Тако да ме некада буде срамота кад неко каже да сам звезда - рекла је певачица и истакла да многе понесе популарност још током учествовања у музичком такмичењу "Звезде Гранда".

- Неко не зна да се понаша са тим, а неко не може да прихвати то и много полети. Имали смо милион примера кад они толико полете и мисле да су битнији. Ја такве људе нисам никада волела и увек сам у лице причала шта год да ми засмета. Шта глумиш ти? Увек сам била таква и сад сам искрена, ја себе не сматрам да сам битнија нешто на овом свету, можда сам само познатија. Бавим се јавним послом, али то не значи да сам битнија и да имам већа права него неко други - закључила је она.

"Тешко ми је без Марка"

Подсетимо, Катаринин супруг Марко Гобељић недавно се због посла преселио у Атину, а певачица је открила да јој раздвојеност тешко пала.

-Он се у септембру преселио у Атину и било је јако тешко у почетку. Ја због својих пословних обавеза и Катје нисам могла да пређем тог тренутка. Мислила сам да ће после Нове године бити мање посла, међутим, избацила сам песму и кренуло је још више посла – рекла је Катарина за Гранд, па наставила:

-Тешко је, јер од тренутка када смо почели забављање, верили се, венчали, нисмо се одвајали уопште. Он је викендима у карантину, ја викендима радим и то је то, свих осталих дана смо заједно и живимо заједно. Али сад одвојени скроз и да ја одем једном у месец дана, много је мало и велика је промена и за мене и за њега. Увек кажем, млади смо, здрави смо, прави смо. Знамо зашто све ово радимо, за будућност нашег детета, нас и бићемо ми поново заједно.

(Гранд)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas