Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Катарина Живковић потврдила да је трудна: Певачица у петом месецу - "Овај мали живот је приоритет"

Након бројних спекулација, певачица Катарина Живковић јуче је потврдила вест да је трудна.

1710919807_amigi_show_19032024_0161.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Каћа је у емисији "Амиџи шоу" објаснила због чега до сада није желела да говори о трудноћи. Како каже  жеља да све буде у реду била је већа од тога да се похвали трудноћом и јавно о томе говори.

- У петом сам месецу. Заслужила сам да се повучем, ово је благослов од Бога. Завршила сам албум, имала сам друге планове, али овај мали живот је приоритет. Желела сам да сакријем мушкарца и желим да тако остане до краја. То ми не одговара, да се зна. Не волим да причам о приватности, он није из јавног света - рекла је Каћа синоћ у емисији код Огњена Амиџића.

Каћа је рекла да се након емисије повлачи из јавности како би се максимално посветила трудноћи:

- Добро сам. После овога се повлачим у илегалу, престајем да радим, посвећујем се себи. Пауза је природна, радујем јој се. Имам још један наступ у Београду и престајем да наступам. Морате да ме разумете, трудила сам се максимално да сачувам за себе информацију. У петом сам месецу, страхове немам - рекла је Каћа за Блиц и објаснила да партнера неће представљати јавности.

- Моја је жеља да приватност чувам за себе, мислим да ми то полази за руком. Партнера нећу представити јавности, то је моја жеља, волела бих да моји драги људи не буду јавне личности. Како он гледа на моју каријеру? Нећу вам рећи - казала је певачица.

- Сама сам донела одлуку да се повучем, али сам добила подршку од менаџера и драгих људи. Као да ми је пао камен са срца. Овде сам ставила тачку, рекла сам шта се дешава, достојанствено се повлачим. Ово је најлепша ствар на свету. Ово ми је приоритет - рекла је за Блиц и додала да зна пол детета, али да не жели то да дели:

- Знам пол детета, али бих ставила тачку на све приче о трудноћи, о полу, имену детета, даље не бих да откривам, заиста. Моји дани ће сад да изгледају прелепо. Па, прелепо. Публика нека ме се мало зажели. Да ли је ово веренички прстен? Мислите о томе - закључила је Катарина.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas