Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕВРОВИЗИЈА

Констрактина реакција након уласка у финале Евровизије обишла свет: Изговорила само једну реченицу (ВИДЕО)

Констракта се пласирала у финале Евровизије 2022. у Торину

1652446817_konstrakta-3.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Србија је синоћ заједно са Констрактном славила улазак у финале песме за Евровизију, која се ове године одржава у Торину.

Прочитајте још: Зашто је Србија синоћ прозвана последња за пролаз у финале Евровизије? Иза неизвесности може да стоји одличан разлог

Ана Ђурић Констракта својом појавом, али и нумером "Ин Цорпоре Сано", одушевила је Европу. Њена специфична појава опчинила је све, а кореографија коју изводи, бацила је у транс публику у Торину. Иако је Србија многима фаворит у овом такмичењу, до самог краја друге полуфиналне вечери било је неизвесно, дали ће се наша представница наћи у самој завршници престижног такмичења.

Широк осмех

Након што су водитељи програма прочитали девет земаља, места је остало за још једну. Сви су мислили да је готово и да Констракта има мале шансе, а онда је изговорено име Србије, што је изазвало опште одушевљење публике у Арени, али и саме Констракте која је била распамећена. 

 

@к0нстракта ЦЕСТИТАМ КОНСТРОО ВОЛИМ ТЕ НАЈВИСЕЕ | #констракта #инцорпоресано #констрактаинцорпоресано #едит #земљагрува #форyоу #балкан #фyп #еуровисион #есц22 #триптих ♬ Ин цорпоре сано - Констракта

У читавом слављу због проласка у финале, остала је као и у увек доследна себи и уз широки осмех у камеру поручила : "Добро  је". Српска представница, наступиће у суботу, 14.маја од 21х, у великом финалу, под редним бројем 24.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas