Oglas
· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

Konstraktina reakcija nakon ulaska u finale Evrovizije obišla svet: Izgovorila samo jednu rečenicu (VIDEO)

Konstrakta se plasirala u finale Evrovizije 2022. u Torinu

1652446817_konstrakta-3.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Srbija je sinoć zajedno sa Konstraktnom slavila ulazak u finale pesme za Evroviziju, koja se ove godine održava u Torinu.

Pročitajte još: Zašto je Srbija sinoć prozvana poslednja za prolaz u finale Evrovizije? Iza neizvesnosti može da stoji odličan razlog

Ana Đurić Konstrakta svojom pojavom, ali i numerom "In Corpore Sano", oduševila je Evropu. NJena specifična pojava opčinila je sve, a koreografija koju izvodi, bacila je u trans publiku u Torinu. Iako je Srbija mnogima favorit u ovom takmičenju, do samog kraja druge polufinalne večeri bilo je neizvesno, dali će se naša predstavnica naći u samoj završnici prestižnog takmičenja.

Širok osmeh

Nakon što su voditelji programa pročitali devet zemalja, mesta je ostalo za još jednu. Svi su mislili da je gotovo i da Konstrakta ima male šanse, a onda je izgovoreno ime Srbije, što je izazvalo opšte oduševljenje publike u Areni, ali i same Konstrakte koja je bila raspamećena. 

 

@k0nstrakta CESTITAM KONSTROO VOLIM TE NAJVISEE | #konstrakta #incorporesano #konstraktaincorporesano #edit #zemljagruva #foryou #balkan #fyp #eurovision #esc22 #triptih ♬ In corpore sano - Konstrakta

U čitavom slavlju zbog prolaska u finale, ostala je kao i u uvek dosledna sebi i uz široki osmeh u kameru poručila : "Dobro  je". Srpska predstavnica, nastupiće u subotu, 14.maja od 21h, u velikom finalu, pod rednim brojem 24.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas