Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
увек и заувек

Кортни Кардашијан и Травис Баркер НАПОКОН ВЕНЧАНИ! Церемонија се догодила на овом месту!

Кортни Кардашијан удала се за Трависа Баркера у Лас Вегасу након Гремија 2022.

1649174760_travkard.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ФОX 4 Даллас-Форт Wортх
Oglas

Кортни Кардашијан и Тревис Баркер су сада званично муж и жена, након што су се венчали у Лас Вегасу 4. априла, неколико сати након што су присуствовали додели Гремија 2022. Све детаље о церемонији изненађења прочитајте у наставку.

Прочитајте још: СЕЛЕНА ГОМЕЗ проговорила о БИПОЛАРНОМ поремећају: Није била на друштвеним мрежама четири и по године, а сада је вратила због ОВОГА

Кортни Кардашијан (42) и Травис Баркер (46), венчали су се на церемонији изненађења у Лас Вегасу почетком 4. априла, потврђује и власник капеле за венчање. Венчање је одржано само неколико сати након што је пар присуствовао додели Гремија 2022., одржаној у МГМ Гранд Гарден Арени у Син Ситију, 3. априла. Према ТМЗ-у, који је први објавио вест, звезде су ушле у капелу за венчање са дозволом за венчање већ држећи у руци.

Непосредно пре него што су рекли „Да,“ присуствовали су Греми забави. „Седели су за столом позади и дружили се“, рекао је извор за и додао - „Нису се суздржавали и јако су се забављали."

Пре венчања, пар, који је такође присуствовао додели Оскара 2022, већ је почео да слави своју мешану породицу, која укључује Кортнијину децу Мејсон, 12, Пенелопе, 9, и Рејн, 7, и Трависову децу Лендона, 18, Алабама, 16, као и његова пасторка Атијана Де Ла Хоја, 22. (Она води свој трио са бившим Скотом Дизиком, док Травис дели своју децу са Шаном Моаклер.)

Након што су кренуле гласине о њиховом забављању још у децембру 2020, пар је потврдио своју романсу на Инстаграму у фебруару 2021. Верили су се само осам месеци касније, када је Травис запросио Кортни на плажи у Калифорнији. 

Травис и Кортни су увек имали јаку везу. У ствари, њих двоје су били блиски пријатељи и комшије много пре него што су почели да се забављају и постали су „опседнути“ једно другим. Иако су можда почели као само пријатељи, један инсајдер је открио да је Травис одувек гајио осећања према Коуртнеи. „Одувек је желео да излази са њом, али она би то одбацила, и наставили су да имају само пријатељство“, рекао је извор и додао - "Њихова веза постала је сада јака, а Травис се према њој понаша као према краљици. Он жели да ради све с њом и тако је узбуђен због везе. Иде им јако добро и Трависова деца воле Кортни."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas