· · Коментари: 0

Кортни Кокс, звезда "Пријатеља", продала кућу због паранормалних појава: Сви су јој говорили да је уклета

Глумица, Кортни Кокс, није имала среће са последњом кућом.

1646487174_profimedia-0665640020.jpg
Фото: профимедиа

Кортни Кокс, звезда серије "Пријатељи" испричала је необично и страшно искуство у вези са својом последњом кућом у Лос Анђелесу коју је напрасно продала.

Прочитајте још: ДЕМИ МУР најавила пролећну моду у Паризу, али сви причају о њеном лицу (ФОТО)

Током појављивања у емисији Џимија Кимела ове недеље Кортни је  открила низ сабласних догађаја који су је на крају навели да прода вилу у Лаурел Цаниону.  Кућа је раније била у власништву плесачице бурлеске Гипси Роуз Ли и музичке легенде Керол Кинг.

- Керол Кинг је дошла код мене и рекла ми је да се у тој кући догодио развод који је јако лоше завршио и да је у кући дух. Помислила сам 'Да, баш'. Али и други људи који били у тој кући, моји пријатељи, рекли су ми да су срели жену која је седела на рубу кревета - испричала је глумица, а преноси Ванитyфаир.

Прочитајте још: Адриана Лима пресрећна на Недељи моде у Паризу: Труднички стомак у првом плану (ФОТО)

Кортни није веровала у паранормалне појаве, али ипак су је све те изјаве других људи натерале да се пресели и прода кућу:

- Била сам у кући један дан, нисам баш веровала у те паранормалне ствари. Чула сам да ми је неко позвонио. Био је то поштар. Отворила сам врата, а он је ођедном рекао: "Знате ли да је ова кућа уклета?". Ја сам рекла: "Да, зашто? Зашто то мислиш?". Он је тада прстом показао иза мене и рекао: "Зато што неко стоји иза вас". То је био тренутак када сам рекла да је доста и да продајем ту кућу - каже Кортни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.