Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРАЈ? Увелико се прича о РАСКИДУ ТЕОДОРЕ ЏЕХВЕРОВИЋ и НИНА ЧЕЛЕБИЋА: Да ли Нино има нову девојку? (ФОТО)

Нино и извесна Мина, интригирају јавност својим објавама на друштвеној мрежи

1671450558_Teodora-i-decko-Ig-printscr-.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ теодорадз_беаутy
Oglas

Након што су отпратили једно друго са Инстаграма, певачица и кошаркаш подгрејали су приче о евентуалном раскиду. Они су такође обрисали и све заједничке слике са својих профила. Како своју драгу није сачекао ни на аеродрому, након недавног наступа у иностранству, већ је уз њу била другарица, посумњало се у то шта се са њима дешава.

Прочитајте још: ОТАЦ БРИТНИ СПИРС ПОРУЧУЈЕ: ''Мислите ли да би она била жива без мог надзора?''

Нино Челебић је сада изненадио многе, поделивши фотографију у својој причи на Инстаграму, са згодном бринетом, коју је првобитно она објавила. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ ниноцелебиц

Ко је девојка која је на слици са њим? Судећи по њеном Инстаграм налогу, у питању је извесна Мина, која се бави визуелним дизајном.

Да јако пријају једно другом, те да се не раздвајају, говоре и објаве са наступа Ди-џеја, који су обоје објавили у својим најновијим причама, а Мина је кошаркаша поново споменула у својој причи.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ __намиа__

Прочитајте још: "Волела би да се УДА у некој шуми": Мајка Теодоре Џехверовић открила како је њена ЋЕРКА замислила своје венчање

Поводом наводног раскида Теодоре и Нина, огласила се и певачицина мајка, Гоца Џехверовић:

- Немам информације да су Теа и Нино раскинули. Она је синоћ била код мене, причале смо, рекла би ми да је дошло до раскида сигурно. А то што пише тамо да се они као не прате на Инстаграму и да су обрисали слике, ни то ништа не мора да значи. Шта ако је опет маркетиншки трик? Пре ће то бити него раскид. Видите како је испало добро за дует са Махрином, па можда је само то и сада у питању. Верујем да нема ништа од њиховом раскида, а да ли им баш љубав цвета, то не знам стварно, као ни то кад ће свадба - рекла је Гоца за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas