· · Komentari: 0

KRAJ? Uveliko se priča o RASKIDU TEODORE DžEHVEROVIĆ i NINA ČELEBIĆA: Da li Nino ima novu devojku? (FOTO)

Nino i izvesna Mina, intrigiraju javnost svojim objavama na društvenoj mreži

1671450558_Teodora-i-decko-Ig-printscr-.jpg
Photo: Instagram printscreen/ teodoradz_beauty

Nakon što su otpratili jedno drugo sa Instagrama, pevačica i košarkaš podgrejali su priče o eventualnom raskidu. Oni su takođe obrisali i sve zajedničke slike sa svojih profila. Kako svoju dragu nije sačekao ni na aerodromu, nakon nedavnog nastupa u inostranstvu, već je uz nju bila drugarica, posumnjalo se u to šta se sa njima dešava.

Pročitajte još: OTAC BRITNI SPIRS PORUČUJE: ''Mislite li da bi ona bila živa bez mog nadzora?''

Nino Čelebić je sada iznenadio mnoge, podelivši fotografiju u svojoj priči na Instagramu, sa zgodnom brinetom, koju je prvobitno ona objavila. 

Foto: Instagram printscreen/ ninocelebic

Ko je devojka koja je na slici sa njim? Sudeći po njenom Instagram nalogu, u pitanju je izvesna Mina, koja se bavi vizuelnim dizajnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MINA (@___namia___)

Da jako prijaju jedno drugom, te da se ne razdvajaju, govore i objave sa nastupa Di-džeja, koji su oboje objavili u svojim najnovijim pričama, a Mina je košarkaša ponovo spomenula u svojoj priči.

Foto: Instagram printscreen/ __namia__

Pročitajte još: "Volela bi da se UDA u nekoj šumi": Majka Teodore Džehverović otkrila kako je njena ĆERKA zamislila svoje venčanje

Povodom navodnog raskida Teodore i Nina, oglasila se i pevačicina majka, Goca Džehverović:

- Nemam informacije da su Tea i Nino raskinuli. Ona je sinoć bila kod mene, pričale smo, rekla bi mi da je došlo do raskida sigurno. A to što piše tamo da se oni kao ne prate na Instagramu i da su obrisali slike, ni to ništa ne mora da znači. Šta ako je opet marketinški trik? Pre će to biti nego raskid. Vidite kako je ispalo dobro za duet sa Mahrinom, pa možda je samo to i sada u pitanju. Verujem da nema ništa od njihovom raskida, a da li im baš ljubav cveta, to ne znam stvarno, kao ni to kad će svadba - rekla je Goca za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.