· · Коментари: 0
ПРЕСЛАТКО

Кренуо маминим стопама: Син Анђелке Прпић постао водитељ (ВИДЕО)

Његову маму Анђелку сви већ веома добро познајемо, а да је Јакша Прпић већ кренуо њеним стопама и да је једнако шармантан и духови

1613121268_andjelka.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/анђелкапрпиц

Овај малени, врцави и несташни водитељ, себе описује речима „паметан“ и „луд“ и признаје да му понекад није лако да усклади телевизијску каријеру и обавезе у школи.

Прочитајте још: Јована Јеремић ухваћена са пиштољем (ВИДЕО)
 
- Није лако ићи у школу и истовремено снимати емисије али ако волите то што радите онда вам то представља задовољство и уживање. Трудим се да ускладим све своје обавезе – рекао је новопечени водитељ.

Ако до сада нисте имали прилику да погледате ову веома занимљиву и поучну емисију, у којој Јакша сваког четвртка ускаче у улогу другог професионалца – златара, бомбонџије, учитеља, доктора, пица мајстора... – ево зашто би то требало под хитно да урадите:

- Мислим да би емисију „Послови“ требало да гледате јер је веома забавна и можете да научите доста тога и да видите какви све послови постоје. Посао који ми се највише допао је посао учитеља. Било ми је много занимљиво и били су то тренуци за памћење, а посебно због тога што су ту били и моји другари из разреда. Најтежи посао? Е то је био посао златара. Много смо пута понављали док нисмо снимили емисију како треба, али сам зато научио да правим накит – рекао је Јакша.

 
Признаје да нема симпатију и да на ту тему не воли да разговара, а осим што је водитељ и одличан ђак, син Анђелке Прпић тренира и хокеј. Да је суперхерој, Јакша би волео да лечи љубављу, а можете ли да претпоставите шта жели да буде кад порасте и који му је омиљени филм?

Прочитајте још: Џенифер Анистон и Риз Витерспун усред пандемије промениле фрузуре и добиле 4 милиона лајкова!

 - Кад порастем волео бих да будем глумац. Кренуо сам већ тим корацима и много сам заволео глуму. Омиљени филм, хм? Па то је наравно „Једини излаз“ -  са широким осмехом рекао је Јакша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.