Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАВНИ ГЛУМАЦ Магазин "Пипл" изабрао најсексепилнијег мушкарца у 2022. години, а онда је дошло до "сукоба" са бившим носиоцем титуле: "Не одричем се!"

Славни глумац понео је ласкаву титулу

1667907948_Kris-Evans-foto-Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Крис Еванс и званично је проглашен за најсексепилнијег мушкарца у 2022. години, а ову ласкаву титулу преузео је од прошлогодишњег победника, колеге Пола Руда.

Прочитајте још: Крв није вода: Погледајте како изгледа СЕСТРА прелепе Данијеле Димитровске (ФОТО)

Титула му је додељена у емисји код комичара Стивена Колбера "Тхе Лате Схоw", а популарни глумац се укључио путем видео позива, јер се тренутно налази на снимању новог филма ван Америке. Криса је као најсексепилнијег мушкарца у емисији најавио бивши носилац титуле из 2016. године Двејн Џонс, који је славног колегу замолио да каже нешто "секси":


- Много ми значи што ова титула долази од бившег најсексипилнијег мушкарца на свету - рекао је Крис, док се Рок одмах пронашао увређеним и упутио коментар: "Како то мислиш?“  Њих двојица наставили су да се шале , а онда се Еванс захвалио Двејну на подршци:

- Хвала на подршци као бившем најсексипилнијем мушкарцу, то ми много значи - рекао је Крис.

"Никада се не одричем титуле", додао је Двејн. "Ја сам најсексипилнији човек на свету заувек, што значи за цео живот... Да те питам нешто, брате. Јесам ли жив? Још увек сам жив. Јесам ли још увек секси? Можемо да се кладимо да јесам - додао је легендарни тхе Роцк.

Еванс се захвалио свима, а посебно једној особи, која је поред његовог пса Доџера, одушевљена његовом најновијом титулом, а то је његова мајка, која мисли да је ово заиста нешто посебно.

Крис је са трона свргнуо Пола Руда. Еванс је публику освојио улогом у Марвеловом филму "Капетан Америка", "Фантастична четворка", и многим другим.

Прочитајте још: Откривен УЗРОК СМРТИ Арона Картера? Полиција пронашла доказни материјал

Није се женио, а већ дуже време није представио девојку у јавности, мада се спекулише да му је срце освојила колегиница Алба Баптиста.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas