· · Komentari: 0

Otkriven UZROK SMRTI Arona Kartera? Policija pronašla dokazni materijal

Mladi pevač je bio zavisnik od droga

1667902215_aron-karter.jpg
Foto: Youtube printscreen/The Doctors

Aron Karter, preminuo je 5. novembra u 34. godini. Prema rečima policije, u njegovoj sobi i kupatilu, pronađene su limenke kompresovanog vazduha, kao i tablete koje se dobijaju na recept. 

Pročitajte još: Damijano David doživeo transformaciju: Neverovatno podseća na BISENIJU iz "Porodičnog blaga" (FOTO)

Pretpostavlja se da je predoziranje dovelo do davljenja, ali više će se znati nakon što nalazi obdukcije budu gotovi. Aron je poslednji put živ viđen u noći između četvrtka i petka. Njegova kućna pomoćnica je čula kucanje oko dva sata ujutru, a kada je otvorila, na vratima su bili policajci koji su došli da provere da li je sve u redu. Aron ih je čuo, a zatim ih zamolio da odu, dok je kućnoj pomoćnici rekao da ga ne uznemirava. U petak ga nije videla ceo dan, akada je u subotu ujutru, došla je do njegovih vrata sobe kako bi ga pitala da li želi kafu, čula je zavijanje psa. Otvorila je vrata i dozivala ga, a kada je došla do kupatila, zatekla je jeziv prizor. Aronovo beživotno telo, bilo je u kadi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

Policija sumnja, da je mladi muzičar duže bio mrtav, jer se telo nalazilo već u fazi raspadanja, a voda je poprimila neprirodnu boju. A kako TMZ navodi, slavina je još uvek radila kada je njegovo telo pronađeno.

U subotu, policija je dobila poziv iz Aronovog doma zbog davljenja u kadi. Dispečari policije dobili su poziv od ženske osobe, koja je tražila kroz jecaje pomoć.

Kako se navodi, nije ostavljena nikakva poruka, tako da se odbaciju sumnja o samoubistvu ili ubistvu.

Pročitajte još: Miloš Biković odgovorio na prozivke Jelene Karlueše: Glumac poručio samo jedno

Mnoge poznate ličnosti odale su počast mladom Aronu, dok je jedan deo nastupa grupe Bekstrit bojs, koji su se nalazili tog dana u Londonu na koncertu, bio posvećen upravo njemu, a Aronov rođeni brat Nik Karter, nije mogao da suzbije emocije, pa je tokom čitavog koncerta plakao za prerano preminulim brato.

BONUS VIDEO:
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.