Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кухиња Тијане Дапчевић: Певачица спрема ТРАДИЦИОНАЛНА јела, а љубитељ је још једне кухиње - "У последње време ми годишња доба утичу на исхрану"

Певачица је мајстор у кухињи

1669365360_Foto-Printscreen-Instagram-tijana.dapcevic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - тијана.дапцевиц
Oglas

Тиајна Дапчевић је отворила врата своје кухиње и открила у којој храни ужива и шта најбоље спрема. Када кува, кува за целу породицу, свог мужа Милана Дапчевића и сина Вука.

"Када нешто спремам први пут, онда стриктно пратим рецепт, али већ следећи пут додајем неки зачин по свом укусу. Љубитељ сам сосастих ствари, као што су бифтеци или било каква врста меса у сосевима. У суштини, све што се једе на кашику знам да спремим за похвалу, док сам гибаницу успела једном да направим и никад више. Син Вук једе све што и ми, и захваљујући њему водимо рачуна да се редовно хранимо. Он нас је довео у ред када су у питању сва три обавезна оброка и тада се трудимо да сви заједно будемо за столом", каже Тијана која не крије да има проблем да одржи килажу.

Прочитајте још: Милица Павловић проговорила о БИВШЕМ: "Он је јавна личност зато што сте га ПОВЕЗАЛИ са мном"

Сматра да би се сваки странац лепо најео када би пробао наша традиционална јела, а истакла је и којој кухињи, поред наше, не може да одоли.

"Када поједем неку чоколадицу, зезам се како сам слободно могла да је одмах залепим за бутину, без гутања, јер ће се свеједно наталожити тамо где не би требало. Иначе, приметила сам да ми у последње време годишња доба утичу на исхрану, односно да лети више преферирам салате и супице. Додуше, нисам неки љубитељ печења, осим пилећег, али зими заиста више практикујем кувану и тежу храну. Ипак, тајландској храни не могу да одолим ни у које доба дана, а камоли да водим рачуна о хладним и топлим сезонама", објашњава певачица за "Гранд онлине" и додаје: "Сваког страног госта у нашој земљи бих почастила гибаницом, кајмаком, дуван чварцима, прасећим печењем и домаћом ракијом, и гарантујем да за наш образ пред њима нема зиме, а за њих нема глади", каже Тијана за "Гранд Онлине".

Након порођаја је успела да скине чак 45 килограма, а ову формулу је применила у борби против мршављења.

"Буквално сам носила још једну особу у себи. Нисам имала врат, а руке су ми биле као бутине. Решила да урадим нешто по том питању. Међутим, почела сам да мршавим тек када сам схватила да мени не треба никаква дијета, него да променим начин живота", испричала је Тијана једном приликом за "Информер".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas