Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Леа Киш крварила ДВАДЕСЕТ МИНУТА: Изгубила бебу, а умало и живот - "Срећна сам што сам извукла живу главу"

Позната водитељка искрено о најтежим животним тренуцима

1657613299_leakiss.jpg
Фото: YоуТубе/принтсцреен /Гранд ТВ
Oglas

Позната водитељка открила је детаље најтежег животног раздобља. Након рођења ћерке Саре Мие, изгубила је бебу. Да ствар тежа, и њен живот је у том тренутку висио о концу. Своју причу Леа је открила у ињтервјуу за магазин "Хелло":

– Следеће чега се сећам је разговор са лекарима у болничкој соби. Рекли су ми да је операција трајала три и по сата и да ми се десило нешто што се ретко дешава – нисам имала спољашње, већ унутрашње крварење. Трудноћа ми је оштетила аорту у стомаку и искрварила сам за непуних двадесет минута. Сви су се чудили како сам остала жива. Доктор Радуловић који је дуго радио у Немачкој, изврстан гинеколог и хирург, рекао ми је да је у животу имао само један сличан случај, да се све десило тако брзо и са таквим последицама. Рекао ми је: Ово је Божија воља да останете живи јер смо вас два пута губили. Тада то нисам потпуно примила к знању, била сам превише исцрпљена и ошамућена од свега што се десило, све док сутрадан није дошао анестезиолог и испричао како је текла опреација. Рекао је да нису имали моја документа и нису знали која сам крвна група, па је Сара морала да зове моју мајку која се, срећом, сетила у том моменту. Нико од мојих није знао шта се у том тренутку заправо дешавало и зашто комуницирају са дететом од четири године. Супруг је одмах дошао у болницу, али се већ све завршило како се завршило.

Прочитајте још: Ово је песма које се Цеца Ражнатовић највише стиди у каријери (ВИДЕО/ТЕКСТ ПЕСМЕ)

Изгубила је бебу, али је остала велика жеља за другим дететом. Не крије да је и њен супруг патио што се по други пут није остварио у улози родитеља:

– Имала сам дуг и тежак опоравак, који је трајо око три месеца. Но, нисам изгубила жељу да поново постанем мајка, иако сам наравно, имала забрану да то покушавам у наредних годину дана. Међутим, иако је је операција била успешана, оставила је трајне последице. Уз све жеље мене и мога супруга да се по други пут остваримо као родитељи, у томе нисмо успели. Жена која је доживела губитак детета зна да су физичке поседице минималне у односу на менталне. Јављала се дилеме да ли сам можда могла да сачувам трудноћу, мада су ми касније рекли да то свакако није било могуће. Прошла сам кроз депресивну фазу, која је донела апсолутни губитак жеље за неким стварима, појавили су се одређни страхови које раније нисам имала. Али је све то у таквим околностима нормално. У сваком случају биле су то тешке године и опоравак ми је био, и физички и психички, изузетно напоран и тежак. То што се десило оставило је у мени утисак да је ипак све у Божијим рукама. Тешило ме је то што се то није догодило са првом трудноћом, што имам Сару Миу живу и здраву. Без обзира на све, требало би да сам срећна што сам извукла живу главу, испричала је водитељка.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas