Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Леа Киш објаснила шта ради када није задовољна емисијом: "Имам превисоке критеријуме"

Леа Киш смислила је начин да успшено доведе све своје емисије до нивоа који је замислила

1703086501_d6e591611616cbc64a8b7e0ec1029173a42f0ed8.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Леа Киш изградила је успешну водитељску каријеру и ауторску емисију у којој годинама уназад окупља највећа имена нашег шоу бизниса. Упркос искуству, водитељка признаје да не протекне свако снимање онако како је замислила.

– Постоји много емисија са којима ја нисам задовољна нажалост јер ја имам неке критеријуме који су можда превисоки, али можда ме то тера да 30 и кусур година успешно радим овај посао- рекла је у својој емисији,па открила који трик користи како би на крају ипак била задовољна.

– Направила сам један добар трик који комбинујем још са РТС-а, а то је да када нисам задовољна својом емисијом ја се исто обучем за недељу дана и доснимим део емисије и успем да покријем све, онда је то лепо монтирам и да је било занимљиво и да је било у реду чак и када се не појаве неки гости. Тако да никада не одустајете од онога што мислите да треба да урадите. Осим ако није уживо има поправке тако да се дешава, али то је професионална деформација што сваки детаљ пратим који можда гледаоци не би приметили– објаснила је водитељка Леа Киш открила шта ради када није задовољна емисијом.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas