Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љуба Перућица о бакшишу у кафани: "Никада не откривам колико сам пара узео"

Љуби Перућици је такмичење "Звезде Гранда" донело велику популарност

1703662638_552f0975afe9635467b8c02c8de2a25ed24effcf.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Љуба Перућица један је од оних певача за којег многе колеге тврде да више него добро пролази у кафани, нарочито када је реч о добијању бакшиша.

Певач је потврдио ова запажања других музичара откривши шта ради када стигне ова чувена награда за певача, а открио је у којим случајевима се он хвата за новчаник и како се сам проводи када изађе у такозвану „народску библиотеку“.

-Било је релативно давно. У суштини се најбоље проведем када неко од колега прави неку прославу. Онда остане неко наше интимно друштво и ми запевамо за нашу душу. То су ми најлепши тренуци, али више немам неке воље да излазим јер мени је кафане преко главе – рекао је Љуба за Гранд и описао како то изгледа када ипак изађе и када га уз то још и погоди песма.

- Моја супруга и ја волимо да дајемо на музику. И ја живим од тога – признао је певач и истакао шта га најчешће погоди:

-Све зависи, волим много песама, али онда то буду неке које нису толико познате а мени се допадају, као на пример „Ништа није заувек“ од Саше Матића, аима онда ту и Кебе, Шабана, Милета и Јужног ветра. Углавном неке песме које су мање тражене, неке можда и неправедно заборављене.

С обзиром да је признао да живи од бакшиша, Љуба је отркио и ко су данас краљеви бакшиша.

-Има нас (смех). Има певача који знају да узму бакшиш и не стиде се тога. Бићу нескроман па ћу рећи да сам и ја међу њима. Не стидим се да узмем и волим да узмем. А мислим да имам и довољно искуства да знам кад и како да га узмем – признао је Перућица.

На питање који је највећи бакшиш узео на неком весељу на којем је наступао Љуба је одговарио:

-Ух! То је јако незахвално рећи, нема отприлике, знам тачно који ми је био највећи. Заиста ми је ружно да то износим у јавност, најпре што знам за колико новца људи раде. Када бих сада рекао цифру људи би онда мене пљували, то би било ружно. Никада не откривам колико сам пара узео јер мислим да то није фер. Велики су бакшиши, али то је ретко и зато и памтиш такве ситуације које су ненормалне и мени, а не некоме ко ради за просечну плату. Није ми лепо ни да изговорим такве цифре.

Иако није желео да каже о ком се износу ради, Љуба је признао шта уради када добије повећи бакшиш.

-Увек када добијем тако неки бакшиш овек један део одвојим а сутрадан са остатком одем и нешто купим. То кажу да се ваља. Најчешће то буде нешто од технике што сам дуго желео да купим, али раније нисам желео „да бацам паре“ или ми је било скупо. И онда кажем себи: „Ево сад ћу да потрошим, нек’ иде живот“. И мене су увек учили да треба увек да држиш отоворену руку и ако желиш да узмеш мораш и да даш – нагласио је Љуба.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas