Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лук Блек вечерас ће овим детаљем на сцени одати почаст жртвама настрадалим у масакрима: "Не можемо сакрити колико нам је тешко"

Већерас је прво полуфинале 67. по реду Евровизије

1683619608_profimedia-0774526086.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Вечерас ће се у Ливерпулу одржати прво полуфинално вече 67. Евровизије по реду, а публици ће се представити 15 држава.

Представник Србије, Лук Блек, наступиће трећи по реду, а свој наступ посветиће настрадалима у трагедијама које су се догодиле у Србији 3. и 5. маја. Лук је изјавио да ће свој вечерашњи наступ посветити настрадалим у незапамћеним масакрима.

Наш представник ће заједно са својом пратњом на сцени носити црну траку у знак жалости и поштовања према свим убијенима у масакрима у Србији.:

"Песму сам написао плашећи се ових догађаја и гледајући их у свету, но нисам могао ни замислити да ће се то баш догодити у нашој земљи, у нашим срцима... Жао ми је што је то постало истинитије него раније. Чуо сам те вести пред излазак на бину, јако сам се разбеснео. Иако је Еврвизија срећно место, место где се славе различитости, колико год се трудили, не можемо сакрити колико нам је тешко", испричао је, па додао:

"Ја се трудим да будем што професионалнији, да идем на сва догађања због којих сам дошао, а свима нама у тиму није до музике, али морамо." Открио је и коме ће посветити свој наступ. "Свој наступ посветићу целој Србији која сад неизмерно пати и Србији пре овог догађаја, као и породицама преминулих. Колико могу понудити, даћу целу душу у свој наступ", закључио је за Телеграф.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas