Oglas
· · Komentari: 0

Luk Blek večeras će ovim detaljem na sceni odati počast žrtvama nastradalim u masakrima: "Ne možemo sakriti koliko nam je teško"

Većeras je prvo polufinale 67. po redu Evrovizije

1683619608_profimedia-0774526086.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Večeras će se u Liverpulu održati prvo polufinalno veče 67. Evrovizije po redu, a publici će se predstaviti 15 država.

Predstavnik Srbije, Luk Blek, nastupiće treći po redu, a svoj nastup posvetiće nastradalima u tragedijama koje su se dogodile u Srbiji 3. i 5. maja. Luk je izjavio da će svoj večerašnji nastup posvetiti nastradalim u nezapamćenim masakrima.

Naš predstavnik će zajedno sa svojom pratnjom na sceni nositi crnu traku u znak žalosti i poštovanja prema svim ubijenima u masakrima u Srbiji.:

"Pesmu sam napisao plašeći se ovih događaja i gledajući ih u svetu, no nisam mogao ni zamisliti da će se to baš dogoditi u našoj zemlji, u našim srcima... Žao mi je što je to postalo istinitije nego ranije. Čuo sam te vesti pred izlazak na binu, jako sam se razbesneo. Iako je Evrvizija srećno mesto, mesto gde se slave različitosti, koliko god se trudili, ne možemo sakriti koliko nam je teško", ispričao je, pa dodao:

"Ja se trudim da budem što profesionalniji, da idem na sva događanja zbog kojih sam došao, a svima nama u timu nije do muzike, ali moramo." Otkrio je i kome će posvetiti svoj nastup. "Svoj nastup posvetiću celoj Srbiji koja sad neizmerno pati i Srbiji pre ovog događaja, kao i porodicama preminulih. Koliko mogu ponuditi, daću celu dušu u svoj nastup", zaključio je za Telegraf.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas